2 Ekim 2010 Cumartesi

Ak Partili Belediye Başkanları, Toplandı

Trabzon’daki AK Partili Belediye Başkanları toplantısının dördüncüsü Kadakal Restaruant’da yapıldı. Trabzon AK Parti İl Başkanlığının organize ettiği toplantıya Trabzon Merkez ve 44 ilçe ve belde başkanı ve yöneticiler katıldı.


AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar doğruları anlattıkları sürece diğer partilerin seçmenlerinden de oy aldıklarını bunun en büyük örneğinin de Anayasa değişikliği için yapılan referandum sonuçları olduğunu söyledi.


Referandumun Lokomotifi Oldunuz


Trabzon’daki AK Partili Belediye Başkanları toplantısının dördüncüsü Kadakal Restaruant’da yapıldı. Trabzon AK Parti İl başkanlığının organize ettiği toplantıya AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İl Başkan Yardımcısı Mehmet Çelik, il yönetim kurulu üyeleri Recep Çağılcı, Bahattin Köroğlu ve 44 ilçe ve belde belediye başkanı katıldı.


Toplantı öncesi açılış konuşması yapan İl Başkanı Günnar:


“Referandum sürecinde göstermiş olduğunuz çalışmalardan ötürü siz değerli belediye başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu süreçte teşkilatlarımızın lokomotifi oldunuz. Bugüne kadarki çalışmalarınızla hem belediyecilik çalışmaları hem de teşkilatlarla birlikte olan çalışmalarınızda başarılı çalışmalara imza attınız. Bundan sonraki süreçte de sizlerden daha güçlü lokomotif olmanızı istiyorum.


Buda hizmette farklılığınız, çeşitliliğiniz ve gayretinizle olacaktır. Belediye başkanlarımız çok az bütçeyle çok fazla işler yapabilmekte. Bundan sonraki hedefimiz Trabzon’da referandumda yakaladığımız oy oranını artırmak olmalıdır. Bunu da sağlayabilmek için belediyecilik hizmetlerini en iyi şekilde yerine getirmemiz gerekiyor.


Yani biz vatandaşımıza Orhan beyin yaptıklarıyla Akçaabat Belediyesinin yaptıklarıyla ve diğer belediyelerimizin yaptıklarıyla sesleneceğiz. Neticede bizler sizlerin yaptıklarıyla kıvanç duyuyoruz. Hizmetin nasıl yapıldığını basın mensupları aracılığıyla halkımıza aktarıyoruz. Bizim göğsümüz kabarıyor ve sizlerle birlikte mutlu oluyoruz” dedi.


Hedef Yüzde 58’in Üzerine Çıkmak


Günnar sözlerini şöyle sürdürdü:


“Türkiye’nin önü artık açıktır. İnşallah biz yine en güçlü parti olarak Trabzon merkezde oy oranımızı yüzde 58’ lerin üzerine çıkartmalıyız. Biz doğruları anlattığımız sürece partimiz dışındaki seçmenlerinde oyunu alabiliyoruz. Bunu referandumda yaşamış olduk.


Bu referandum her ne kadar AK partinin oylanması referandumu değil ise de muhalefet burada Ak Partiyi oylama noktasına getirmiştir. O yüzden siyaseten bize o veren ya da vermeyen bütün seçmelerimizi ve vatandaşlarımızı her zaman olduğu kucaklayıp bu kapıdan içeriye girmelerini sağlamalıyız. Elde ettiğimiz başarı sizin lokomotif gücünüzle katlanarak artacaktır. Önümüzde 2011 yılında yapılacak olan genel seçimler var. Bizim için önemli olan bu seçimden Trabzon’da yüzümüzün akı ile çıkmak olacaktır.”


Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise vatandaşlara en iyi hizmeti verebilmek için var güçleriyle çalıştıklarını bu çalışmalarını, yaparken de belediyeler arasında dayanışma ve yardımlaşmanın en üst seviyede tutmaya özen gösterdiklerini vurgulayarak;


"Elimizdeki imkânlar ölçüsünde ilçe ve belde belediyelerimize yardımcı olmaya çalışıyoruz.


Birlik ve beraberlik içerisinde zorlukları aşacağımıza inanıyorum. Tüm belediyelerimize ve başkanlarımıza çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diliyorum” dedi.


http://www.takagazete.com/ - 01.10.2010 09:12:38

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder