3 Ekim 2010 Pazar

ALİ YAVRUOĞLU, HASTANEYE KALDIRILDI

Akçaabat Doğanköy Beldesi halkından, Karikatür Sanatçısı-Yazar Harun Yavruoğlu’nun babası Hacı Ali Yavruoğlu, dün gece Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.



Akçaabat Doğanköy Beldesi halkından, Karikatür Sanatçısı-Yazar Harun Yavruoğlu’nun babası Ali Yavruoğlu nam-ı diğer Postacı Hacı Ali, dün gece Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Hacı Ali Yavruoğlu, dün öğle saatlerinde Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Bölümünde ameliyata alınan yeğeni Hüseyin Yavruoğlu’nun üniversite öğrencisi kızı için hastaneye geldikten sonra rahatsızlanması üzerine Doğanköy Beldesinde yazın konakladığı eve dönmek üzere aracıyla yola çıktı. Yakınlarının tüm ısrarlarına rağmen doktora gitmeyi red eden Yavruoğlu, evine döndü.

Ancak yakınları tarafından, oğlu Karikatür Sanatçısı Harun Yavruoğlu’na durumu aktarmaları üzerine akşam saatlerine doğru beldeye giderek, babasını ikna edip, derhal Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gitmeye ikna etti. Acil Serviste yapılan tetkiklerde Yavruoğlu’nun beyninde bir rahatsızlık tespit edilince, hasta hemen KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nin Acil Servisine kaldırıldı. Orada derhal kendisine müdahale edilerek, tedaviye başlandı. Tetkikler yapıldı. Ve Farabi Hastanesi Yeni Bina 4. katta bulunan Nöroloji Bölümü 403 no.lu odaya alındı. Yavruoğlu’na burada doktorlar tarafından bir takım kısıtlamalar getirildi ve tedavisine başlandı.

Çevresinde çok sevilen bir insan olan Hacı Ali Yavruoğlu’nun yakınları ve arkadaşları hastaneye akın etti. Ancak hasta yanına girilmesi kontrol altına alındığından bir ara yağan yoğun yağmura rağmen dışarılarda beklediler.

Hacı Ali Yavruoğlu’na, bir an önce sağlığına kavuşması dilek ve dualarımızla Allah’tan acil şifalar dileriz.



HABER ve FOTO: Muhammet YAVRUOĞLU

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder