13 Ekim 2010 Çarşamba

TARİHİ ve MEGA KENT İSTANBUL'DAN TARİHİ KENT TRABZON'A ZİYARET

Artvinli Hemşehrimiz, İstanbul Belediye Başkanı TOPBAŞ, Trabzon Valisi Dr. Recep KIZILCIK’ı Ziyaret etti.



Artvinli Hemşehrimiz, İstanbul Belediye Başkanı Kadir TOPBAŞ beraberinde Rize eski Milletvekili Abdulkadir KART, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz BABUŞÇU ve AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan GÜNNAR ile birlikte Trabzon Valisi Dr. Recep KIZILCIK’ı makamında ziyaret etti.



Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Trabzon valisi Dr. Recep KIZILCIK,


“Hemşerimiz olan İstanbul Belediye Başkanı Sayın Kadir TOPBAŞ’ın Valiliğimizi ziyaretlerinden memnun oldum.


Her zaman bölgemize ve özellikle de Trabzon’umuza ihtiyacı olduğu her dönem yardım yapmaktadırlar, kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.



Üç günlük bir bölge gezisi kapsamında Trabzon’da olduklarını ifade eden Başkan Topbaş ise bir yerel yönetici gözüyle Trabzon’da yerel yönetimlerin, Trabzon Valiliği, Belediye ve İl Özel İdaresi’nin güzel çalışmalara imza attıklarını gördüğünü ve bu çalışmaların umut verici olduğunu söyledi. Başkan TOPBAŞ, bugüne kadar yapmış oldukları destekleri sürdürmeye devam edeceklerini ve her zaman Trabzonlu hemşerilerinin yanında olacağını ifade etti.



Konuşmaların ardından Başkan TOPBAŞ’a ziyaretin anısına Trabzon’a özgü gümüş işlemeli fincan takımı hediye eden Vali KIZILCIK’a Başkan TOPBAŞ da “Kültür Başkenti İstanbul” kitabı ve “lale” figürlerinden oluşan plaket takdim etti. (V.B.)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder