2 Ekim 2010 Cumartesi

DOĞU KARADENİZ KALKINMA AJANSI AMBLEM (LOGO) YARIŞMASI DÜZENLİYOR

25 Temmuz 2009 tarih 27299 sayılı resmi gazetede yayınlanan kuruluş kararnamesi ile Trabzon Merkezli olmak üzere Trabzon, Artvin, Giresun, Gümüşhane, Ordu ve Rize illerini kapsayan Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Amblem (Logo) yarışması düzenliyor.



Ajansın çok ciddi bir şekilde çalışmalarına başladığını ve ajansın logosunun belirlenmesi için yarışma düzenlediklerini ifade eden Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Çetin Oktay Kaldırım,

“Yarışmaya katılan yarışmacılar; Kamu kesimi, özel kesim ve sivil toplum kuruluşları arasındaki işbirliğini geliştirmek, kaynakların yerinde ve etkin kullanımını sağlama ve yerel potansiyeli harekete geçirmek suretiyle, ulusal kalkınma planı ve programlarda öngörülen ilke ve politikalarla uyumlu olarak bölgesel gelişmeyi hızlandırmak, sürdürülebilirliğini sağlamak, bölgeler arası ve bölge içi gelişmişlik farklarını azaltmak üzere çalışmalarına başlamış olan Trabzon, Artvin, Giresun, Gümüşhane, Ordu ve Rize illerini kapsayan Kalkınma Ajansı için uygun kurumsal amblem tasarlamalıdırlar” şeklinde konuştu.


Ajansın bölgede dengeli bir kalkınmanın gerçekleştirilmesi için önemli bir fırsat olduğunu belirten Genel Sekreter Kaldırım, kamu yönetiminde proje mantığının hakim kılınması ve yatırımların bölgemize çekilmesi için kalkınma ajansının çok önemli bir işlev gördüğünü de sözlerine ekledi.


Öte yandan Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı için amblem (Logo) belirlemek üzere tertiplenen ödüllü yarışma neticesinde birinciliği kazanacak eser sahibine 5.000 TL, ikinciliği kazanan eser sahibine 3.000 TL ve üçüncülüğü kazanacak eser sahibine ise 1.000 TL para ödülü verilecek.


Yarışma için hazırlanacak çalışmaların hasar görmeyecek şekilde paketlenerek başvuru formu ile birlikte en geç 22 Ekim 2010 Cuma günü, saat 17.00’ye kadar Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansına posta / kargo ile gönderilmesi veya elden teslim edilmesi gerektiği belirtildi.


Ayrıca yarışmacıların konuyla ilgili detaylı bilgilere www.trabzon.gov.tr internet adreslerinden ve (0462) 22934 17-229 17 98 nolu telefonlardan ulaşabilecekleri kaydedildi. (V.B.)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder