1 Haziran 2011 Çarşamba

TS’Lİ BİR GURUP TARAFTAR PROTESTO GÖSTERİSİ YAPTI


TS’li bir gurup genç Uzun Sokak’ta ve Atapark miting alanında slogan atarak gösteri yaptı.


Trabzon Uzunsokak’ta 100 civarındaki Trabzonspor taraftarı genç; “Fenerli Başbakan İstemiyoruz” şeklinde sloganlar atarak, Uzunsokak’ta oturma eylemi ve yürüyüş yaptı. Başbakan aleyhinde sloganlar attı.




Eylemci TS taraftarı gençler yürüyerek, saat 14.00’de Atapark’taki Atapark-Erdoğdu yol kavşağına kadar geldi. Burada da ellerinde TS bayraklarıyla sloganlar atarak, gösteri yaptılar. Emniyet güçleri ise TS taraftarı gençleri kordon altına alarak herhangi bir olumsuz olaya izin verilmedi. TS taraftarı gençler olaysız dağıldı.


AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 12 Haziran 2011 Milletvekili Seçimlerine yönelik çalışmalarına 31.05.2011 Salı Günü Trabzon Atapark'daki miting ile devam etti. Başbakan Erdoğan Saat 14.00’de yapılması planlanan mitinge ancak saat 16.30 civarlarında gelebildi.

 
Çok büyük bir kalabalığın yer aldığı mitingde, Hopa’da yaşanan olumsuz olay, partili partisiz herkesi derinden üzdü.




Bazı Trabzonspor taraftarları miting alanı dışında kalan Trabzon kale surlarına asılı bulunan Ak Parti afişini yırttı. Polis müdahalesi sırasında da Trabzonspor taraftarı direği yıktı.

Bazı taraftarlar ise miting alanı dışında kalan İtfaiye kavşağında bulunan parti posterini yaktı ve karayolunu bir süre trafiğe kapattı. Çevik Kuvvet’in olaya müdahalesiyle grup dağıldı.

THA-31.05.2011 Salı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder