20 Haziran 2011 Pazartesi

AVNİ ATMACA (ADNİ USTA), ELEKTRİK DİREĞİNDEN DÜŞEREK, YARALANDI


Trabzon Akçaabat’a bağlı Doğanköy Beldesinden Avni Atmaca (Adni Usta) Beldeye ait Mucura (Ulan) Yaylası’ndaki evinin önündeki elektrik direğine ampul takmak için çıktığı sırada dengesini kaybederek, yere düşmesi sonucu ağır yaralandı.


Akçaabat Doğanköy Beldesinden Avni Atmaca (Adni Usta) Beldeye ait Mucura (Ulan) Yaylasındaki evinin önündeki elektrik direğine ampul takmak için çıktığı sırada dengesini kaybederek yere düşmesi sonucu ağır yaralandı.

Avni Usta, derhal yaylada bulunanlar tarafından kendi imkânlarıyla Düzköy (Haçka) Ağaçbaşı Köyüne kadar getirildi. Buraya gelen ambulans ile hemen Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Burada Avni Usta’ya yapılan ilk müdahale ve çekilen filmlerden sonra önemli bir şeyin olmadığı, sadece iki kürek kemiği ve omurilik kısmında bazı ezilmelerin olduğu anlaşıldı. Tehlikeli bir durum görülmediğinden Avni Usta, tekrar kontrole gelmek kaydıyla evine gönderildi. Avni Usta, şu anda evinden istirahat etmektedir.

Avni Atmaca’nın geçirdiği kazayı duyanlar hastaneye ve ardından evine akın ettiler.

Avni Atmaca, elektrik direğine çıktığı sırada ayaklık ve beline bağladığı ipin çözülmesi ile bir anda dengesini kaybederek direkten çayırla kaplı zemine düştü. Zeminin çayırla kaplı olması ve düşerken direkt yere vurmaması mutlak bir faciayı önledi.

HABER: Özden ATMACA – 19 Haziran 2011 Pazar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder