1 Haziran 2011 Çarşamba

FANATİK TARAFTAR TAŞKINLIĞINA TEPKİ !


Trabzon İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi; “Trabzonspor taraftarlığı; yıkıp, yırtmak değildir..!” dedi.
 Trabzon İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi, önceki gün kendini Trabzonspor taraftarı olarak lanse eden grupların yaptığı gösterileri demokratik protesto sınırlarını aşan provakatif eylem olarak nitelendirdi.


Trabzon İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi, önceki gün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon Mitinginde ve miting alanı dışında kendisini Trabzonspor taraftarı olarak tanıtan grubun yaptığı protestoyu kınadığını belirtti.


İl Genel Meclisi’nin Haziran ayı çalışmalarının başladığı gün bir açıklama yapan Revi;


“Herkesin demokratik tepkisini göstermesi doğal. Ama bu tepkisin provakatif bir eyleme dönüşmesi ise art niyettir” dedi.


Revi, hiçbir Trabzonspor taraftarının yıkıp, yakmak gibi bir protestoyu demokratik tepki olarak görmeyeceğini belirterek;


Milletin namusuna dil uzatmak, seçim bürolarını yıkmak, kırmak, camlarını yere indirmek, mala zarar vermek, Başbakanın posterlerini yırtmak Trabzonspor taraftarlığı ile bağdaşmaz. Aksine Trabzonspor taraftarları bu değerlere sahip çıkan taraftarlardır” dedi.


Trabzon İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi, Trabzon emniyetinin de sağduyulu bir tavır içerisinde olduğunu, olayların büyümesini engellediğini belirterek;


“Bu gösterilerde, masum insanlara da sözlü saldırılarda bulunulduğu görüldü. Bu tür olayların müsebbiplerini ben Trabzonspor’un hak ve hukukunu koruyan değil, Trabzonspor’un hak ve hukukunun gasp edilmesine yardımcı olanlar olarak görüyorum” şeklinde konuştu.


HABER-FOTO: Erdoğan TAFLAN-01 HAZ 2011

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder