10 Haziran 2011 Cuma

MHP MİLLETVEKİLİ ADAYI MEMİŞ: “HERKESİN VEKİLİ OLACAĞIM”


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon 2. sıra milletvekili adayı Halil Memiş, 12 Haziran Genel Seçimlerinde Trabzon'da birinci parti çıkacaklarını belirterek, “Herkesin vekili olacağım” dedi.



Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon 2. sıra milletvekili adayı Halil Memiş, 12 Haziran Genel Seçimlerinde Trabzon'da birinci parti çıkacaklarını belirterek, herkesin vekili olacağını söyledi.


Seçim çalışmalarını sürdüren MHP Trabzon 2. sıra milletvekili adayı Halil Memiş, ziyaret ettiği Akçaköy Beldesi’nde vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı.


Memiş, burada vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, Trabzon'un ve Türkiye'nin vekili olarak hizmet edeceğini belirterek,


"Bana verilecek olan görevi özveriyle yerine getireceğim. Sıkıntılarını ve mutluluklarını birlikte yaşadığımız Trabzon halkına, milletvekili olarak da hizmet vermek istiyorum. Bunun sorumluluğunu iyi biliyorum. Siyasi farklılık gözetmeden çalışacağıma söz veriyorum" diye konuştu.


Türkiye'nin sorunlarının çözülmesi için MHP'nin iktidara gelmesi gerektiğini belirten Memiş,


"Her kesimin sorunları için farklı çözüm önerilerimiz var. Hizmet noktasında asla taraf olmayacağım, kapım da, gönlüm de herkese açık olacak. Trabzon'a hizmet etme düsturuyla yola çıktık. Önemli projelerimiz var" dedi.


Memiş, "Trabzon'un sorunlarını merkeze alan projelerimiz mevcut. Trabzon'da İŞSİZLİĞİ çözecek, halkın refah ve huzurunu arttıracak önemli çalışmalar yapacağız. Halkın Trabzon'daki sesi, soluğu olacağız. Trabzonlunun sesi Ankara'dan duyulacak diyoruz. Verdiğimiz sözlerin her zaman arkasında olacağız. Olmadığımız zaman halkımız elbet bize hesabını soracaktır" şeklinde konuştu.


THA-09.06.2011 Cuma

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder