4 Haziran 2011 Cumartesi

MİNİKLERDEN İL GENEL MECLİSİ’NE DENETİM..!


Minik Denetçilerden Soru: “Söyleyin bakalım bizim okula ne yaptınız..?”



Trabzon İl Genel Meclisi’ni dün Yol İş Sendikası İlköğretim Okulu 4 sınıf öğrencileri adeta bastı. Öğrenciler meclise “Bizim okula ne yaptınız” dediler. Meclis başkanı Haydar Revi, Meclisin Milli Eğitim yatırımları hakkında minik denetçilere bilgi verdi.


Trabzon İl Genel Meclisi’nin Haziran ayı çalışmalarında ilginç bir gelişme yaşandı.


Meclis Başkanı Haydar Revi’nin de oğlunun okuduğu Yol İs Sendikası İlköğretim Okulunun 4-D sınıfından 3o öğrenci meclis salonunu adeta bastı.


Miniklerin büyük denetiminde, öğrenciler meclisin çalışmalarını takip etti. Ardından Meclis Başkanı Haydar Revi’ye sorular sordu.


Gelen sorulardan biri de; “Bizim okula ne yaptınız?” oldu. Ayrıca bir kız öğrenci Tonyalı olduğunu belirterek; “Bizim köye ne yaptınız” dedi.


Revi ile öğrenciler arasındaki diyalog esnasında, Revi; meclisi ve kırsal alan yatırımları hakkında minikleri bilgilendirdi. Revi, meclisin en büyük bütçeyi milli eğitime ayırdığını da belirterek;


“Belki Yol-İş Sendikası Okuluna direkt olarak bir şey yapmadık, ama sizin gibi köylerde okuyan öğrencilerimize yeni sıralar, yeni sınıflar, yeni bilgisayarlar aldık” dedi.


Revi Merkez okulların da çeşitli ihtiyaçlarını karşıladıklarını belirtirken Yol İş Sendikası okulunun tümü ile İl Özel İdaresinde çalışan işçilerin üye olduğu sendika tarafından yapıldığını belirterek:


“Sizin okulu bizim çalışanlarımız yaptı. İyi de yapmış değil mi” dedi.


HABER-FOTO: Erdoğan TAFLAN-03.06.2011 Cuma

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder