11 Haziran 2011 Cumartesi

SP LİDERİ KAMALAK, TRABZON’DA YOĞUN YAĞMUR ALTINDA KONUŞTU


Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, 11 Haziran 2001 Cumartesi Günü Saat 13.30’da Trabzon Valiliği Hizmet Binası önündeki meydanda yoğun yağan yağmur ve tezahüratlar altında Trabzon halkına hitap etti.


Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, 11 Haziran 2001 Cumartesi Günü Saat 13.30’da Trabzon Valiliği Hizmet Binası yanındaki Meydanda yoğun yağan yağmur ve tezahürat altında Milli Görüş’ün manevi lideri Merhum Erbakan’dan sonra Trabzon yapılan en büyük mitingde Trabzonlulara hitap etti.


Miting alanında yoğun yağmura rağmen yağmurluk giyen ya da şemsiye altında ya da bina saçakları altına sığınanlar sabırla mitingi izlediler.


Kamalak’ın seçim platformuna gelmesinden önce milletvekili adayı Ümit İsmail Çebi hararetli bir konuştu. Çebi: “DYP’lilerden, BBP’lilerden ve diğer partililerden bir kereye mahsus emanet oy istiyoruz” dedi.


Ardından Trabzon Milletvekili adayları teker teker miting alanındaki vatandaşlara takdim edilerek tanıtıldı. Vekil adayları toplu halde halkı selamladı.

Saat 13.30 civarında SP Genel Başkanı platforma geldi. Büyük alkışlar arasında yanına veil adaylarını da alarak, halkı selamlayan Kamalak, halkın “Mücahit Erbakan, Başbakan Kamalak”, "Trabzon Seni Başbakan Yapar” diye sloganlar altında konuşmasını yaptı.


Kamalak: “Hiç Hıristiyan Birliği AB’ye hayır diyen, İslam Birliğine evet diyen başka siyasi parti var mı? Yok… Öyleyse yarın oy verirken hangi partiden olursa olsun herkes ona göre oy versin” dedi.


 Miting konuşması sonunda Trabzonspor’a da başarılar dileyen Kamalak, konuşmasının ardından partisinin Bayburt’ta düzenleyeceği mitinge katılacak.

HABER: TRABZON HABER AJANSI – 11.06.2011 Cumartesi




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder