9 Haziran 2011 Perşembe

‘TRABZON HABER AJANSI’ 1 YAŞINDA…


‘www.trabzonhaberajansi.blogspot.com’ Sitesi, bundan tam bir yıl önce 9 Haziran 2010’da sessiz, sedasız yayın hayatına başlamıştı.



Bugün ‘TRABZON HABER AJANSI’ sizlere hizmette 1. Hizmet Yılını doldurdu.



İki arkadaşın Trabzon’a katkı anlamında hizmet edebilmek arayışıyla kurmayı düşündükleri site çalışması ve arayışı sırasında yaptıkları analizde, ücretsiz olması nedeniyle blogspot.com sitelerinden yararlanma fikrini ön plana çıkarmıştır.


Çünkü reklamsız, iddiasız ve izleyicileri sadece doğru haber ile buluşturma arzusuyla bu haber sitesi kurulmuştur. 09 Haziran 2010 tarihinde yayın hayatına başlayan TRABZON HABER AJANSI, 1 yıldan beri sizlere hizmet vermenin ve 1. yaşımıza girmenin engin mutluluğunu yaşıyoruz.



Sitemiz yayını ile İlimiz, Bölgemiz, Ülkemiz ve Dünya gündeminden önemli olduğuna inandığımız ve ülkemizi yakından ilgilendiren milli ve manevi hususları da siz saygıdeğer izleyicilerimize yansıtarak, paylaşarak ve ülkemiz ve dünya gündeminden uzak kalınmaması amaçlanmıştır.


Sitemiz deneme amaçlı yayına başladığı ve herhangi bir reklam, tanıtım v.s. yapılmadığı halde izleyici sayımızın onbinlerce kişiyi aşması bizleri ziyadesiyle mutlu kılmıştır. Bu kutlu yolda bize destek veren ve manevi katkılarını esirgemeyen herkese, haber, röportaj, resim, fikir yazıları ve yorumlarından alıntı yaptığımız değerli basın camiasına ve bize destek veren vefakâr izleyicilerimize, gurbetçilerimize, basın kuruluşlarına, il yöneticilerimize ve saygıdeğer izleyicilerimize sonsuz teşekkürler ediyoruz.



Sitemize çeşitli vesilelerle haber ulaştıran, gönüllü muhabirlik yapan izleyicilerimize araştırmaları ve makaleleriyle ve çektiği fotoğraflarla, yaptığı haberlerle katkı sağlayan ve sitemizi kısa zamanda izleyicilerimize sevdiren ve başarıya ulaştıran ve ayrıca; edindiği haber, yazdığı makale, şiir, derlediği bilgi ve çektiği fotoğrafları geciktirmeden bize ulaştıran gönüllü foto muhabirlerimize, yazarlarımıza, şairlerimize ve çizerlerimize, yorum, mesaj ve telefonlarıyla sitemize katkı ve destek veren sevgili izleyicilerimize, sitemizin 1.Yılını doldurup “Halkın Sesi, Gözü, Kulağı” olma yolunda siteye katkı sağlayan gönül dostlarına ve bize bu fırsatı sağlayan  'BLOGSPOT.COM'a şükranlarımızı arz ederiz.

 

Lütfen, haber sitenizi izlemeye, yapılmasını arzu ettiklerinizi bizlere ulaştırmaya ve bizlerle bilgi paylaşımına devam ediniz.



Sitemizin yayın hayatında bizleri yalnız bırakmayarak, başarıya taşıyan, ilgisini bizlerden esirmeyen siz saygıdeğer izleyicilerimize ve halkımıza selam, sevgi, saygı ve şükranlarımızı sunarız.


EDİTÖR


TRABZON HABER AJANSI
ve BAĞLI SİTELER


T.H.A-09 Haziran 2011 Perşembe

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder