5 Haziran 2011 Pazar

AK PARTİ 6. SIRA ADAYI CORA: “TRABZON’DA 6 MİLLETVEKİLİ ÇIKARACAĞIZ”


AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Av.Salih Cora, AK Parti'nin Trabzon’da 6 milletvekilinin tamamını çıkartacağını söyledi.



Ekibiyle birlikte Vakfıkebir İlçesinin Sinanlı, Caferli ve Rıdvanlı köylerini ziyaret eden 6. sıra adayı Av. Salih Cora, Trabzon halkının her zaman AK Partiye gereken desteği verdiğini belirterek,


"Halkımız bizlerden anayasada yer alan temel hak ve hürriyetlerin önündeki engellerin kaldırılmasını istiyor. Anayasa her konuyu içine almaktadır. İyi bir anayasanız olmazsa, eğitiminiz olmaz, ticaretiniz olmaz, ekonominiz gelişmez. Biz Trabzon halkına şükran borçluyuz. Trabzon halkı her zaman tavrını, yenilikten yana gelişmekten yana kullanmıştır. İnanıyorum ki 12 Haziran genel seçimlerinde de yine tavrını yenilikten yana kullanacaktır" dedi.



Türkiye'nin ve Trabzon’un AK Parti ile büyük dönüşüm ve gelişim yaşadığını vurgulayan Milletvekili Adayı Av. Salih Cora,


"Daha önceki dönemlerde yolu ve suyu olmayan köylerimiz asfalt yol ve şebeke olarak içme suyuna kavuşmuştur. Köylerde kanalizasyon şebekesi hayal dahi edilemiyorken, bugün köylerimizin çoğunda kanalizasyon şebekesi yapılmış ve halen yapılmaktadır. Şimdi köyde yaşayan vatandaşlarımız kanalizasyondan sonra arıtma tesisi istemektedir. Köy yollarımızın standardı sürekli yükseltilmektedir" dedi.


Türkiye'de marka ve büyükşehirlerin oluşacağını bunlardan birinin de Trabzon olacağını ifade eden Cora,


"Başbakanımız Trabzon mitinginde de Trabzon’un büyükşehir olacağı sözünü verdi. Trabzon’un gelişmesi için herkesin el birliği için de çalışması gerekiyor. Milletvekilleri, sivil toplum örgütleri, işadamları, Trabzon’un gelişmesi için el birliği güç birliği yapacağız" diye konuştu.



AK Parti'de milliyetçilik anlayışının devletini sevmek milletine en iyi hizmeti vermek olduğuna değinen Cora,


"Gidemediğin yer senin değildir. Bugün Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşları Hakkari'den Edirne'ye gidiyor. Bir ilde başka, başka bir ilde başka konuşmuyor.


Trabzon’da ne diyorsa Hakkari'de de onu söylüyor. AK Parti her zaman 74 milyon vatan evladını eşit görüp, tek vatan, tek bayrak, altında en iyi hizmeti vermeye çalışıyor. Bizim milliyetçilik anlayışımız, tek devlet, tek bayrak altında güçlü bir devlet, güçlü bir millet olmaktır" şeklinde konuştu.



Trabzon’dan 6 milletvekilinin tamamını AK Parti olarak kendilerinin çıkartacağını belirten Cora,


"Bizler ev ev, köy köy, belde belde gezip AK Parti'nin yaptığı ve yapacağı hizmetleri anlatıyoruz. Trabzon halkı geçmişte olduğu gibi bugün de AK Parti'nin hizmetlerini görüp takdir ediyor. Trabzon halkı her zaman hizmetten yana kullandığı tavrını yine hizmetten yana kullanacaktır" ifadelerini kullandı.


Akçaabat Ajans-03.06.2011

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder