12 Haziran 2011 Pazar

TRABZON’DA KİM NEREDE OY KULLANDI, NE DEDİ


Bugün (12 Haziran 2011 Pazar) yapılan 24. Dönem Milletvekilliği Seçimleri, Trabzon’da halkın oylamaya yoğun katılımı ile devam ediyor. Az sonra Saat 16.00’da sandıklar kapanacak.


Y.KAYNAK: HABER61

ERDOĞAN BAYRAKTAR OYUNU OF GÜRPINAR’DA KULLANDI


Ak Parti Trabzon 2. Sıra Milletvekili adayı Erdoğan Bayraktar, oyunu Of İlçesi Gürpınar Beldesi’nde kullandı.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı ve TOKİ Eski Başkanı Erdoğan Bayraktar, oyunu Trabzon’un Of İlçesi Gürpınar Beldesi’nde kullandı.

Beldenin Esentepe mahallesinde 186 seçmeni bulunan 1078 nolu sandıkta oyunu kullanan Bayraktar, hemşehrileri ile de sohbet etti.

Bayraktar, seçimin ülkemize, vatanımıza milletimize hayırlı olmasını dileyerek, sandık başından ayrıldı.

**

CANALİOĞLU DA OYUNU ERDOĞDU’DA KULLANDI


CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon milletvekili adayı M. Volkan Canalioğlu oyunu Trabzon Merkez Erdoğdu’da kullandı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon 1. Sıra milletvekili adayı M. Volkan Canalioğlu: "Trabzon sakin ve nezih bir seçim süreci yaşıyor" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Trabzon Milletvekili adayı M. Volkan Canalioğlu, oyunu Erdoğdu Mahallesi Erdoğdu İlköğretim Okulu'nda, eşi Nermin Canalioğlu ile birlikte kullandı. Canalioğlu çifti oylarını 2347 no.lu sandıkta kullandı.

Basın mensuplarına açıklamada bulanan CHP Genel Başkan Yardımcısı M. Volkan Canalioğlu, CHP olarak seçim öncesinden bugüne kadar çok yoğu bir çalışma yaptıklarını belirterek;

"Ortaya koyduğumuz projelerle halkımızın karşısına çıktık. Toplumun bütün kesimlerini ilgilendire sorunların çözümlerini ortaya koyduk. Bütün örgütlerimizle genel merkezimizle birlikte çok yoğun bir çalışma yaptık.

Ulaşamadığımız yerler olmuş olabilir. Oradaki vatandaşlara seçimden sonra ulaşacağız. Bunun için özür diliyorum. Her zaman onlara hizmet vereceğiz. Bu seçimlerin de ülkemiz için hayırlı olmasını Trabzon'a iyilikler getirmesini diliyorum. Trabzon'da çok güzel bir seçim atmosferi var.

Seçim öncesi de böyle oldu. Gerginlik olmadan hoşgörü ortamı içerisinde adaylar görüşlerini açıkladılar. Projelerimizi anlatarak, bugüne geldik" dedi.

**

GÜMRÜKÇÜOĞLU OYUNU KULLANDI


Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu genel seçimler için sandık başına giderek oyunu Trabzon Merkez Soğuksu Mahallesi’nde kullandı.


Soğuksu Mahallesi’nde bulunan İşitme Engelliler Lisesi’nde bulunan 2135 numaralı sandıkta oyunu kullanan Başkan Gümrükçüoğlu seçimlerin Trabzon’a ve Türkiye’ye hayırlı olması dileğinde bulundu. Başkan Gümrükçüoğlu’na Soğuksu Mahallesi Muhtarı Bekir Aktürk de eşlik etti.

Ailesi ile birlikte oyunu kullandıktan sonra kısa bir açıklama yapan Başkan Gümrükçüoğlu,

“Bu seçimlerin Trabzon’umuza ve ülkemize hayırlı olması diliyorum. Barışçıl bir şekilde tüm Trabzon halkı şehrimize yakışır bir seçim süreci geçirdi.

Siyasi partilerimizin yaptığı bilgilendirmeleri olgun bir şekilde dinleyerek kendi düşüncesini sandığa yansıtacaktır. İnsanlarımız demokrasinin en güzel idare biçimi olduğunu gösterir tarzda gelip oylarını kullanıyorlar. Bu olgunluk bizler sevindiriyor.

Bu seçimin ülkemiz için ve bütün dünya için hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Bu seçimden sonra ülkemizin daha aydınlık yarınlara kavuşacağına inanıyorum” diye konuştu.

**
MHP TRABZON 2. SIRA ADAYI HALİL MEMİŞ OYUNU AKÇAKÖY’DE KULLANDI




Milliyetçi Hareket partisi (MHP) Trabzon 24. Dönem 2. sıra milletvekili adayı Halil Memiş oyunu Akçaabat’a bağlı Akçaköy Beldesi’nde kullandı. Memiş, halkın kaderini kendisinin tayin ettiğini söyledi.


MHP Adayı Halil Memiş oyunu Akçaköy Beldesi Yeşilyurt Mahallesi’nde, eşi ve çocuklarıyla birlikte kullandı. Memiş ailesi oylarını 1129 numaralı sandıkta kullandı.

Oyunu kullandıktan sonra gazetecilere bir açıklamada bulunan Memiş, yapılan seçimlerin demokrasinin bir tecellisi olduğunu belirterek;

“Bu seçim Türkiye’nin geleceğine yön verecek bir seçimdir. Halkın iradesi hangi yönde olursa olsun o iradeye saygımız sonsuzdur.

Nihayetinde verdiği oyla halk kendi kaderini tayin etmektedir. Bize de bunu kabullenmek düşer. Seçimlerin milletimize, ülkemize ve Türk-İslam âlemine hayırlar getirmesini diliyorum” şeklinde konuştu.

Y. KAYNAK: HABER61-12.06.2011 Pazar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder