5 Haziran 2011 Pazar

FERİDUN TUNA HAKK’A UĞURLANDI


Trabzonlu işadamı Feridun Tuna (63) bugün (04.06.2011 Cumartesi) ikindi namazını müteakip İskenderpaşa Camiinde kılınan cenaze namazından sonra Akçaabat Işıklar Beldesinde toprağa verildi.


Trabzonlu işadamı ve DYP’nin Trabzon’daki kurucularından olan Feridun Tuna (63) bugün (04.06.2011 Cumartesi) ikindi namazını müteakip İskenderpaşa Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Akçaabat Işıklar Beldesindeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Feridun Tuna’nın cenazesine Spordan sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafız Özak, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Emniyet Müdürü Feridun Boz Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar katılırken çok sayıda siyasetçi, iş adamı, bürokrat ve kalabalık bir cemaat katıldı.

Merhum Feridun Tuna; Trabzonspor eski As Başkanı ve İşadamı Erol Tuna’nın ağabeyi, Turizmci iş adamları Taner ve Mehmet Ali Tuna’nın babası idi. Merhum Tuna, DYP’nin Trabzon’daki kurucuları arasında yer almış ve bir dönem İl Başkanlığı yapmıştı.

Feridun Tuna (63), kanser tedavisi gördüğü KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nde 02.06.2011 Perşembe günü gecesi hayatını kaybetmiştir.

Merhum Tuna, zeki, kibar ve çok beyefendi bir insandı. Herkesin müşkülünü çözmek için elinden geleni yapardı. O, babası Mehmet Ali Tuna gibi siyaset dünyasının sevilen simalarındandı.

Merhuma Yüce Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabr-ı cemil niyaz ederiz.

THA - 04.06.2011 Cumartesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder