18 Haziran 2011 Cumartesi

UZM. DR. MEVLÜT KARATAŞ’IN OĞLU TALHA KADİR, SÜNNET OLDU


Trabzon Ahi Evren Göğüs Kalp-Damar Cerrahi Hastanesinin sevilen doktorlarından Uzm. Dr. Mevlüt Karataş’ın oğlu Talha Kadir sade bir törenle sünnet oldu.





Trabzon Ahi Evran Göğüs Kalp-Damar Cerrahi Hastanesinin sevilen doktorlarından Uzm. Dr. Mevlüt Karataş’ın oğlu Talha Kadir için 18 Haziran 2011 Cumartesi Günü Saat 13.00’de; Trabzon Faroz Yalı Mah.) Mevkii’ndeki Faroz Et Balık-Köfte (Şahbazoğlu) Salonunda verilen yemekten sonra sünnet oldu.



Sünnet törenine Doç. Dr. Adnan Cora, Uzm. Dr. Orhan Öztürk, Uzm. Dr. Ali Rıza Akyüz, Dr. Alaattin Çebi, Dr. Yılmaz Bektaş, Dr. Emir Asan, Dr. Canan Şengül, Sağlık-Sen Trabzon Şube Başkan Yardımdısı İdris Aysan, Biyolog Ekrem Okutan, Dt. Mustafa Yılmaz (Dede), Kadir Karataş (Dede) ve çok sayıda seçkin davetli katıldı.



Önce Değirmendere Kurşunlu Camii İmamı Tevfik Kahvecioğlu Kur’an-ı Kerim Okudu. Duayı Abdullah Nuroğlu Hocaefendi yaptırdı. Duadan sonra yemekler yenildi. Ardından yaş pasta ortaya getirildi. Yaş pastanın kesilmesi sırasında çocuklar ve hanım palyaço; Taha Kadir’i yalnız bırakmadı. Yaş pastanın kesilmesi sırasında atılan konfetiler çocukları heyecanlandırdı.



Saat 15.00’e kadar devam eden sünnet töreni, davetlilerin dağılmasından sonra Talha Kadir’in Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Cerrahi Bölümü doktorlarından Uzm. Dr. Rahmi Akyazıcı tarafından sünnet edilmesi ile sona erdi.



Talha Kadir’in Sünnet Töreninde dede; SP Milletvekili adayı Dt. Mustafa Yılmaz’ın ve Konya’dan gelerek sünnet törenine katılan dede; Kadir Karataş’ın ve anne Rıfka Nur hanımın ve Dr. Mevlüt Karataş’ın mutlulukları gözlerinden okunuyordu.



Ajans ve site olarak, bizlerde sünnet olması nedeniyle Talha Kadir Karataş’ı kutlar, Yüce Allah’tan hakkında hayırlı olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ederiz.

SÜNNET TÖRENİNDEN BAZI FOTOĞRAFLAR









HABER: TRABZON HABER AJANSI-18 Haziran 2011 Cumartesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder