16 Temmuz 2011 Cumartesi

AVRUPA OLİMPİK OYUNLARI’NIN AÇILIŞ VE KAPANIŞ BİLETLERİ SATIŞA SUNULDU


11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları’nın Açılış Töreni’nin biletleri bugün satışa çıkarılıyor. Dünyanın en önemli spor organizasyonları arasında yer alan ve hafızalarda açılış ve kapanış törenleri ile yer eden olimpiyat statüsünde yapılacak.


EYOF 2011 Trabzon’un açılış töreni 24 Temmuz 2011 Pazar günü yapılacak.

Hüseyin Avni Aker Stadı’nda gerçekleştirilecek açılış ve kapanış törenlerinin biletlerine mor ışıkta fark edilen özel bir hologram yerleştirildi.

Biletler Trabzonspor Sadri Şener TS Clup mağazasında açılış töreni için 25 TL, kapanış töreni için ise 15 TL üzerinden satılacak. Oyunları izlemek isteyenler ise spor salonlarına 1 TL ödeyerek girebilecekler.

Türkiye’nin olimpiyat statüsünde yapılacak ilk organizasyonunun açılış ve kapanış törenlerini izlemek isteyenlerin alacakları biletleri hatıra olarak saklayabilecekleri düşüncesiyle biletler olimpiyat dinamizmini yansıtacak biçimde ve hamsi figürleri ile donatılarak hazırlandı.

Türkiye’de ilk kez olimpiyat meşalesinin de büyük bir sürprizle yakılacağı açılış töreni ise seyircilerin Hüseyin Avni Aker’e girişleri saat 17.00’te başlayacak. Saat 18.00’den seyirciler konserlerle coşturulacak ve resmi tören ise saat 20.00’de başlayacak. Açılış töreninin oldukça görkemli ve sürprizlerle dolu olduğu bildirildi.

GÜNEBAKIŞ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder