2 Temmuz 2011 Cumartesi

AJANS PRESS’TEN “81 İL PROJESİ” ATILIMI


Ajans Press’ten “81 il projesi” atılımı, kapsamında kurulan Trabzon Bölge Temsilciliği başta Trabzon olmak üzere, Rize, Artvin, Giresun ve Gümüşhane illerine de hizmet verecek.


50 yılı aşkın bir süredir medya takibi alanında faaliyet gösteren ve sadece Türkiye’nin değil, dünyanın da sayılı medya takip firmalarından biri olan Ajans Press, yeni bir atılım gerçekleştirerek Türkiye genelinde 81 ili kapsayacak şekilde şube ve temsilcilikler açtı.

Ajans Press Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Özkan, temsilcilerin de hazır bulunduğu bir lansman gerçekleştirerek “81 İl” projesini tanıttı.





81 ilde temsilcilik ile yayın takibinde % 80’lik artış

Ajans Press, Türkiye’nin 81 ilinde açtığı şube ve temsilcilikler ile paydaşları için önemli avantajlar sağlıyor. Yerel ve bölgesel yayınlar açısından en fazla sonucu bugüne kadar müşterilerine sunan Ajans Press, Türkiye genelinde açtığı temsilcilikler sayesinde takip ettiği yerel ve bölgesel yayınların sayısını yüzde 80 oranında artırarak, bu alandaki liderliğini de pekiştirmiş oldu.


Yerel ve bölgesel medya Ajans Press network’ü sayesinde sınırlarını aşıyor

Ajans Press tarafından takip edilen yayınlar, Türkiye’den ve dünyadan birçok kurumun medya takip sonuçlarında yer alıyor. Ajans Press yayın network’üne yeni dâhil olan yerel ve bölgesel yayınlar da bu sayede sınırlarını aşarak daha yaygın bir kitle tarafından bilinir konuma gelecek.

Ajans Press Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Özkan, “81 il” projesini hayata geçiriyor olmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek, Ajans Press’in yerel, bölgesel, ulusal medyası, müşterileri, temsilcileri, çalışanları ve çözüm ortakları ile artık daha da büyük bir aile olduğunu vurguladı.

Sözkonusu proje ile yerel ve bölgesel yayınların takibini yüzde 80 oranında artırdıklarını, bu sayede de müşterilerine çok daha fazla yayını, çok daha hızlı bir şekilde sunabileceklerini belirtti.

Özkan, “2009 yılında açtığımız ve başarı modeli olarak kabul ettiğimiz KKTC Temsilciliğimiz, Ajans Press’in networkünü oluşturmada ilk adımımızdı. “81 il” projemizin en önemli yanı tüm paydaşlarımız için birçok fayda sağlıyor olmasıdır. Her zaman en iyisini sunmaya odaklandığımız müşterilerimize artık daha fazla yerel ve bölgesel yayın takibiyle, daha hızlı hizmet sunuyoruz. Ayrıca İstanbul dışındaki müşterilerimize temsilcilerimiz vasıtası ile daha yakın hizmet sunma imkânına kavuşuyoruz” şeklinde konuştu.

Yerel ve bölgesel medyayı Ajans Press yayın network’üne dâhil etmeleriyle yaygınlaştırdıklarını ifade eden Özkan, böylelikle Ajans Press’ten hizmet alan tüm yurtiçi ve yurtdışı müşterilerinin takip ettikleri tüm yerel ve bölgesel yayınlardan haberdar olmasına vesile olduklarını belirtti.

Özkan: “Nitelikli bilgiyi en hızlı, en etkin biçimde sağlıyoruz”

“Nitelikli bilgiyi en hızlı, en etkin biçimde sağlayan kurum olmak” şeklinde belirledikleri misyonlarını her geçen gün pekiştirdiklerini belirten Özkan, bu amaçla AR-GE çalışmalarına büyük önem verdiklerinin altını çizdi. Özkan, “Müşterilerimizin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak hep bir adım ötesinde olmayı hedefliyoruz. Hizmetlerimizi geliştirmeye, daha iyi, daha fazla ve daha nitelikli bilgi sunmaya odaklanıyoruz” dedi.

Yenilikler sunma konusunda da öncü olduklarını belirten Mehmet Ali Özkan, Ajans Press’in çok dinamik bir yapıda hizmet verdiğini, sürekli olarak hizmetlerininin niteliklerini artırdıklarını, yeni hizmetler eklediklerini de dile getirdi
.

Ajans Press dünyada da saygın konumda

Uluslararası Küpür Büroları Federasyonu (FIBEP) ve Uluslararası Radyo Televizyon Takip Derneği (IABM) üyelikleri bulunan Ajans Press, ulaştığı standartlarıyla bir yandan tüm ülkelere hizmet verirken bir yandan da her ülkedeki medya takip hizmetlerini talep edilmesi halinde müşterilerine sunabiliyor.

Medya takibinde sınırları kaldıran Ajans Press, aynı zamanda televizyon-radyo kanallarından digital kayıt/arşiv ve bu kayıtları internetten online bir sistemle sunma teknolojisiyle sektörün öncülüğünü yürütüyor.




Şahin: Yerel yayınlar ulusala taşınıyor

Ajans Press Trabzon Temsilciliğini alan Gazeteci İbrahim Şahin, bahse konu projeyle yerel yayınların artık ulasala taşınacağını söyledi.

Dünyanın önemli medya takip firmalarından biri olan Ajans Press'in Türkiye genelinde yerele inme fikrinin çok önemli bir adım olduğunu dile getiren Şahin,

"Bu projeyle yerel yayınlar artık ulusala taşınıyor. Trabzon yerelinde yada bölgesinde meydana gelen gelişmeler, ertesi gün o bölgeyle birlikte tüm Türkiye'de de yayında olmuş oluyor. Bu durum yerel yayınların önemini daha çok artıracaktır" dedi.

Günlük olarak gazetelerin İstanbul merkeze geçildiğini ifade eden Şahin,

"Şu anda Trabzon merkezde bir gazeteyle dijital anlaşma yapıldı. Bu gazetenin sayfaları elektronik ortamda merkeze ulaştırılıyor. Diğer gazetelerin de tüm sayfaları tarama yöntemiyle merkeze geçiliyor. Böylece Trabzon'un yerel gazetelerinin haberleri ve reklamları tek tek değerlendirmeye alınarak günlük abonelerin önüne sunuluyor. İnternet siteleri de takip edilirken, yerel televizyonların yayınları da 24 saat kayıt altına alınıyor" dedi.

Şahin, Trabzon merkezle bölge temsilciliğinin Rize, Artvin, Giresun ve Gümüşhane illerine hizmet vereceğini kaydetti.

(Basın-30 Haziran 2011 Perşembe)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder