4 Temmuz 2011 Pazartesi

DERNEKPAZARI’NDAN AKÇAABAT’A ‘GELİN’


Merhum Süleyman Coşkun Hoca’nın oğlu Miraç Coşkun; Dernekpazarlı akrabası Esra Coşkun ile bugün Akçaabat Kültürpark’taki Saray Düğün Salonunda nezih bir ortamda yapılan nikâh töreniyle evlendi.




Düzköy Aykut Beldesinde ve Akçaabat Merkez Belediye Camii’nde uzun yıllar imam hatiplik yapan merhum Süleyman Coşkun Hoca’nın oğlu Mirac Coşkun ile yine Dernekpazarı’ndan akrabası Esra Coşkun bugün (03 Temmuz 2011 Pazar günü) Akçaabat Kültürpark’taki Saray Düğün Salonu’nda Saat 17.00’de kalabalık bir davetli topluluğunun huzurunda yapılan nikâh töreniyle mutluluğa ilk adımı attılar.


Ünlü Gazeteci-Yazar Sadık ALBAYRAK: Nikah Şahidi - 03.07.2011


Nikâh Törenine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın dünürü, Türkiye’nin tanınmış gazeteci yazarlarından Sadık Albayrak, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Dörtyol Belediye Başkanı Cevat Birinci, Aykut Belediye Başkanı Muhammet Topal, Ak Parti İl Yönetiminden Av. Çağlayan Odabaşı, Top-Kar Matbaası sahiplerinden Muhammet ve Rıfat Topal kardeşler ve çok sayıda davetli katıldı.




Gurup Es-Selam tarafından Sunum yapıldı ve ilahiler söylendi. Gurup Es-Selam’ın ilahileri ve deyişleri büyük beğeni topladı. Nikah töreninde önce Belediye Camii imamı Şenol Bulut Hoca Kur’an-ı Kerim okudu.

 

Semazen Mehmet Akif Topsakal’ın çok beğenilen nefis semaisinden sonra önce gelin ve damat ardından da şahitler nikâh masasına davet edildi.

 


Akçaabat Belediye başkanı Şefik Türkmen’in genç çiftin nikahını kıydığı nikah töreninde; Ünlü Yazar-Gazeteci Sadık Albayrak, Yıldızlı Güven Hastanesi Başhekimi Yusuf Aşık, A. Kemal Coşkun ve Ahmet Kılıç genç çiftin şahitliğini yaptılar.

 


Gurup Es-Selam’ın söylediği, Şenol Bulut Hocanın okuduğu ve Semazen Mehmet Akif Topsakal’ın renklendirdiği nikâh töreni nefis bir ortamda geçti ve davetlilerden büyük beğeni aldı. Nikâh töreninin ardından Dörtyol Belediye Başkanı Cevat Birinci çok güzel bir konuşma yaptı.


25.07.2008 tarihinde vefat eden merhum Süleyman Coşkun Hoca’nın sevgili oğullarından Miraç’ın nikâh töreninde bulunamaması herkesi üzüntüye sevk etti. Bu vesile ile Merhum Süleyman Coşkun Hocamıza Allah’tan sonsuz rahmet diliyoruz.

Mutluğa henüz ilk adımlarını atan genç çifte Allah’tan ömür boyu mutluluklar diler, ebeveynleri kutlarız.

TRABZON HABER AJANSI-03 Temmuz 2011 Pazar


NİKAH TÖRENİNDEN BAZI KESİTLER

















 FOTOĞRAFLAR: ARAŞTIRMACI-YAZAR MUHAMMET YAVRUOĞLU - 03.07.2011 Pazar

1 yorum:

  1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil