6 Temmuz 2011 Çarşamba

GÜMRÜKÇÜOĞLU: “YENİ KABİNE HAYIRLI OLSUN”


Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında açıklanan 61. Hükümet ile ilgili bir açıklama yaptı.

 
Yeni kabinede Trabzon'un bir bakanının olmasının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Trabzon'a verdiği önemin bir göstergesi olduğunu belirten Gümrükçüoğlu, şunları söyledi:

"12 Haziran tarihinde yapılan genel seçimlerin ardından 61. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanmıştır. Yeni kabinede bundan önceki hükümetlerde olduğu gibi bir Trabzon Milletvekili'nin bakan olarak görev yapacak olması Sayın Başbakanımızın Trabzon'a verdiği önemin bir göstergesidir.

Başbakanımız takdiri ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na getirilen şehrimizin yetiştirdiği değerlerden eski TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar'ın yeni görevinde geçmişte olduğu gibi başarılı olacağına olan inancımı ifade etmek istiyorum.

Şehrimizin yetiştirdiği önemli değerlerden biri olan ve uzun süre Bayındırlık Bakanlığı ile Spordan Sorumlu Devlet Bakanlığı görevlerini yürüten Sayın Faruk Nafiz Özak'ın bu zamana kadar Trabzon'a yaptığı katkıları bundan sonraki süreçte milletvekili olarak yapacağına olan inancımız tamdır.

Ayrıca Trabzon halkının taktidi ile Trabzon'u mecliste temsil edecek olan tüm milletvekillerimiz aynı anlayışla Trabzon'a hizmet vereceklerine cani yürekten inanıyoruz.

Geçmiş dönemde Trabzon'u Ankara'da temsil etmiş olan tüm milletvekillerine de katkılarından ötürü Trabzon halkı adına teşekkür ediyorum.

Bu itibarla yeni dönemde Ankara'da görev yapacak olan Bakanımız ile milletvekillerimize üstün başarılar diliyorum. Yeni dönemin Türkiye'miz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

THA - 06 Temmuz 2011 Çarşamba

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder