8 Temmuz 2011 Cuma

İBRAHİM SAĞLAM, KIZINI EVLENDİRDİ


Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Trabzon Şube Başkanı İbrahim Sağlam’ın kızı Zeynep Sağlam ile Okan Polat; 7 Temmuz’da Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde kıyılan nikâh töreniyle dünya evine girdiler.

 


Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Trabzon Şube Başkanı İbrahim Sağlam ve Fatma Sağlam’ın dünya güzeli kızları Zeynep Sağlam ile Azize ve Hamza Polat’ın yakışıklı oğulları Okan Polat; 07 Temmuz 2011 Perşembe Günü Saat 18.00’de Trabzon Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde kıyılan nikâh töreni ile evlendiler.



Nikâh Törenine, Trabzon belediye Başkan Yardımcısı Ergin Aydın’ın yanı sıra yazarlar, şairler, gazeteciler, bürokratlar, siyasiler, iş adamları, eş dost, akrabalar ve çok sayıda davetli katıldı.




Çiftin nikâh şahitliklerini İsmail Sağlam ve İsmail Akdeniz’in yaptığı nikâh töreninde; nikâhı Trabzon Belediye Meclis üyesi Yusuf Yazıcı kıydı.


Çiftin nikâhını kıyan Yusuf Yazıcı evlilik cüzdanını gelin hanımın amcası ve nikâh şahidi Trabzon Belediye Meclis üyesi İsmail Sağlam’a verdi. İsmail sağlam da evlilik cüzdanını çiftin her ikisinin ellerini kavuşturarak kendilerine takdim etti.




Nikâh töreninin ardından çift ve ebeveynler davetlilerin tebriklerini kabul ettiler.




Nikâh töreninde ve tebriklerin kabulünde genç çiftin ve aile bireylerinin mutlulukları görülmeye değerdi.




Bizlerde bu mutlu günlerinde genç çifti ve aileleri tebrik eder, Allah’tan ömür boyu mutluluklar dileriz. Allah mesut ve bahtiyar eylesin.

TRABZON HABER AJANSI – 07 Temmuz 2011 Perşembe




















FOTOĞRAFLAR: MUHAMMET YAVRUOĞLU - 07.07.2011 Perşembe

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder