19 Temmuz 2011 Salı

BIYIKLIOĞLU, TRABZON İÇİN KOLLARI SIVADI


Makine Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, AK Parti’den 24. dönem milletvekili olarak TBMM’de görev yapıyor.

 

Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, TBMM’deki farklı çalışmalarıyla Trabzon’u ön plana çıkaracaklarını ifade ederek, Trabzon’u kamu kurum ve kuruluşlar ile STÖ’lerin temsilcileri ile kentin sorunlarını dinleyerek en kısa zamanda çözüme kavuşturacağını ifade etti.

Bıyıklıoğlu her zaman halkın yanında olacağını belirterek, “Halkımızın sorun bizim sorunumuz. Biz zaten vatandaşlarımıza hizmet etmek için buradayız. Amacımız daha yaşanabilir bir kent oluşturmak. Vatandaşımızın sorunları tek ağızdan öğrenip çözüm yolu arıyoruz. Sorunları en aza indireceğiz” dedi.

TBMM’deki çalışma ofisinde Trabzon’un sorunlarını ön plana çıkarmak için kolları sıvayan Prof. Dr. Bıyıklıoğlu, “Çalışma programım kapsamında sürekli Ankara’da durmayacağım. Haftanın 3 günü Ankara’da çalışmaları takip edeceğim, geri kalan 4 gününde seçim bölgem Trabzon’a gelerek halkla buluşacağım. Sayın Bakanımız Erdoğan Bayraktar öncülüğünde, 3 milletvekilimiz, il başkanımız ve belediye başkanımızla birlikte en tabana kadar inerek halkımızın ne derdi varsa çözme gayreti içerisinde olacağız” ifadelerine yer verdi.

AK Parti’nin ustalık döneminde oylarını artırarak yola devam ettiğini kaydeden Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, “Trabzon hedefini belirledi ve 2023’e hazır olduğunu gösterdi. Cumhuriyetimizin yüzüncü yılı olan 20203 yılında Türkiye’yi dünyanın büyük ekonomileri arasında yer aldıracağız. Biz ne aldanan olduk ne de aldatan olduk. Şu ana kadar halkımıza ne söz verdiysek tutmak için gayret gösteriyoruz. Yaptıklarımızı anlattık, yapacaklarımızı anlattık, hiçbir şekilde yalan konuşmadık” diye konuştu.

Akçaabat Ajans - 18 Temmuz 2011 Pazartesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder