5 Temmuz 2011 Salı

MECLİSİ HANIMLAR BASTI..!


Trabzon İl Genel Meclisi’nin Temmuz ayı toplantıları başladı. Girişimci hanım kursiyerler İl Genel Meclisini ziyaret etti.



Trabzon İl Genel Meclisinin projesi ile El Emeği Göz Nuru Projesine katılan 139 kursiyer, meclis üyelerine teşekkür etti. Yeni girişimciler olarak, İl Genel Meclisi’nin kendilerine yeni imkanlar tanıması için gerekli desteği sürdürmesini istediler.


TRABZON İL GENEL MECLİSİ’NİN TEMMUZ AYI TOPLANTILARI BAŞLADI

İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi, kurulacak olan 61. Hükümet’te en az bir Trabzonlu vekilin bakan olması yönünde temennileri olduğunu belirterek,

“61. Hükümet ile 61 plaka no.lu Trabzon’un tarihi bir tesadüfler çakışması da bizim için çok mutlu bir andır” dedi.

“61. HÜKÜMET TRABZON’DA TOPLANSIN!”

Başkan Revi, kurulacak olan 61. Hükümetin, 61 plaka no.lu Trabzon’da Bakanlar Kurulu’nun ilk toplantısını yapması için Başbakan R.Tayyip Erdoğan’a talepte bulunacaklarını da belirtti.

Revi, gündemdeki şike operasyonu ile ilgili olarak da “Trabzonspor’un masa başında kaybettiği şampiyonluğu artık hukuk yoluyla teslim edilecek. Buna inanıyoruz” dedi.

KURSİYER HANIMLARDAN MECLİSE BASKIN

Bu arada Trabzon İl Genel Meclisi ile Olgunlaşma Enstitüsü’nün ortaklaşa düzenledikleri “El Emeğe Göz Nuru” kursuna katılan bayanlardan oluşan grup da İl Genel Meclisine geldi.

Meclise tatlı baskın olarak nitelendirilen bu ziyaret esnasında kursa katılarak başarı ile kursu tamamlayan kursiyerler İl Genel Meclisinin bundan sonraki girişimlerine de destek istedi.

Girişimci kursiyer bayanlar, restorasyonu yapılacak olan tarihi eser Trabzon Alacahan’da kendilerine yer tahsisini istediler. Söz konusu kurs ile Gümüş ve hasır örücülüğü, keşan dokuma, süsleme teknikleri, makine örgüleri ve tasarım üzerinde eğitim alan girişimciler, zamanla kendi işyerlerini de KOSGEB kredileri ile açabiliyor.

HABER-FOTO: Erdoğan TAFLAN-04 Temmuz 2011 Pazartesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder