18 Temmuz 2011 Pazartesi

‘YAŞAYAN TRABZON’ FOTOĞRAF YARIŞMASI DÜZENLENİYOR


TMMOB Trabzon İl Koordinasyon Kurulu'ndan yapılan yazılı açıklamada, Trabzon'da 8-10 Eylül tarihleri arasında "Trabzon Kent Sempozyumu" düzenleneceği bildirildi.


Sempozyumda kentleşme olgusu içerisinde sosyal, kültürel, tarihi, ekonomik ve çevresel unsurların görüşüleceği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bu unsurların birbirleriyle olan etkileşimleri gündeme taşınacak, sorunların bilimsel çözüm önerileri tartışmaya açılacaktır. Böylece, tartışmaya açılan konularda, sürdürülebilir kentsel gelişmeye katkı sağlamak hedeflenmektedir."

Açıklamada, bu çerçevede "Yaşayan Trabzon" temalı fotoğraf yarışması düzenleneceği vurgulanarak, yarışmaya isteyen herkesin 1 Ağustos Pazartesi gününe kadar başvurabileceği, sergilenmeye değer bulunan katılımcılara ödül verileceği belirtildi.

**

TMMOB
TRABZON İL KOORDİNASYON KURULU
TRABZON KENT SEMPOZYUMU
FOTOĞRAF YARIŞMASI

Yarışmanın konusu "Yaşayan Trabzon" olarak belirlenmiştir.

Yarışmaya katılacak fotoğraflar, hem basılı, hem de dijital ortamda teslim edilmelidir.

Basılı kopya, 35 x 50 cm. boyutlarında fotoğraf kağıdına basılmalı, herhangi bir başka yüzeye yapıştırılmamalı, kenarlarında paspartu ya da boşluk bırakacak bir çerçeve bulunmamalıdır. Basılı kopyanın arka yüzünde sağ alt köşeye, rumuz ve esere verilen ad yazılmalıdır. Yarışmacıya ilişkin herhangi bir kimlik bilgisi veya adres, eserin herhangi bir yüzeyine ya da dijital kopyasına kesinlikle yazılmamalıdır.

Dijital kopya, uzun kenar en çok 60 cm. olacak şekilde en az 300 dpi çözünürlükte, CMYK ve TIF formatında CD’ye kaydedilmeli, eserin rumuzu dosya ismi olarak kaydedilmelidir.

Yarışmaya en fazla 3 eser ile katılına bilecek.

Katılacak eserler 01 Ağustos 2011 tarihinden önce TMMOB Trabzon İl Koordinasyon Kurulu Sekretaryası (Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 61030-Trabzon)‘na ulaştırılacaktır.

Ödül töreni 08 Eylül 2011 tarihinde TMMOB Trabzon İl Koordinasyon Kurulu tarafından sempozyum açılışında sergi açılışı ile birlikte yapılacaktır. Dereceye giren ve sergilemeye değer görülen eserler her türlü haklarıyla birlikte TMMOB Trabzon İl Koordinasyon Kuruluna ait olacaktır.

Sempozyum kapsamında düzenlenecek fotoğraf yarışmasında toplam 5 adet jüri üyesi TMMOB Trabzon Kent Sempozyumu Yürütme Kurulu tarafından belirlenecektir.

Yarışma sonuçları; 26 Ağustos 2011 Cuma günü web sayfası (www.trabzonkentsempozyumu.org) üzerinden açıklanacaktır.

GENİŞ BİLGİ İÇİN BAKINIZ: www.trabzonkentsempozyumu.org

THA- 13 Temmuz 2011 Çarşamba

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder