24 Temmuz 2011 Pazar

TRABZON PLATFORMU’NDAN BAKANA DESTEK


Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın ziyaretçileri Trabzon Platformuydu. Bakan Bayraktar: ‘Trabzon için birlikte üreteceğiz’.



Başkanlığını Arif Korkmaz’ın yaptığı Ankara‘da ki Trabzon Platformu; Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ı ziyaret ederek destek sözü verdi. Bayraktar, ‘Trabzon için birlikte üreteceğiz’ dedi.

TBMM Başkanı Danışmanı İsmail Hacıfettahoğlu, Platform Başkanı ve Emekli Müsteşar Yardımcısı Arif Korkmaz, Sağlık Bakanlığı Personel Genel Müdürü Hikmet Çolak, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Başkan Danışmanı Muhammet Maden, Bayraktar’ın yeni atadığı Danışmanı Seyfullah Aslantürk, birlikte Erdoğan Bayraktar’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretle ilgili bir değerlendirme yapan Platform Başkanı Arif Korkmaz şunları söyledi:

“Ankara’daki bürokrasinin oluşturduğu Trabzon Platformu olarak güçleniyoruz. Platform kurucu başkanımız daha önce Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı Cevdet Malkoç beydi. Platformu kurarken her başkana süre verilmişti. Üç yılı dolduğu için yerine bizi uygun gördüler. Cevdet Malkoç ile gerçekten Platform belli bir seviyeye geldi.

İlk olarak geçen ay Pazar kahvaltısı ile aylık toplantımıza başladık. Ramazanda da iftar davetimiz olacak. Sayın Bakanımız bize randevu verdi ve uzunca süre bizleri dinledi ve cevap verebildiğimiz kadarı ile sorularına cevap verdi. İyi dileklerini bildirdi ve destek sözü verdi. TOKİ’deki hızlı yapılanmayı burada da sürdürmek için ciddi gayreti var. Ekibini hemen tamamlayıp icraatlara hızlı başlama azminde. Sayın Bakanımıza Trabzon ve ülkemiz için yapacağı her hizmette destek olacağız” dedi.

Taka

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder