18 Temmuz 2011 Pazartesi

TRABZON TAKSİM (MEYDAN) PARKI HİZMETE AÇILDI


Trabzon Taksim (Meydan) Parkı yeni yüzüyle bugün halkın hizmetine açıldı.


Trabzon’un yenilenen yaşam alanı Taksim (Meydan) Parkı yeni yüzüyle bugün (17.07.2011 Pazar) 18.30’da halkın hizmetine açıldı. Trabzon’un en işlek meydanı olan parkın açılış törenine halk çok yoğun ilgi gösterdi.


Parkın açılışına Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Spordan Sorumlu devlet eski Bakanı Faruk Nafiz Özak, Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, Vali Yardımcısı Aziz Mercan, Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Emniyet Müdürü Feridun Boz, Ak Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, bürokratlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Parkın açılışında konuşan Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu; Meydan (Taksim Atatürk) Parkı’nın Trabzon Halkı’na hayırlı olmasını dileyerek;

“Yaklaşık 6 ay önce ihale ettiğimiz Meydan Parkı’nı bugün açıyoruz. Bu parkın inşaatı sürecinde büyük özveri gösteren başta Meydan esnafı olmak üzere tüm ekibimize teşekkür ediyoruz” dedi.


Trabzon Milletvekili Faruk Özak da kısa bir konuşma yaparak, Meydan Parkı’nın yeni haliyle Trabzon’a çok yakıştığını ifade etti.


Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ise Trabzon’un yaşanabilecek dört il arasında olduğunu belirterek; “Trabzon’umuz gittikçe büyüyor” dedi.


THA-17 Temmuz 2011 Pazar

Fotoğraflar: Mehmet BİRİNCİ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder