28 Temmuz 2011 Perşembe

OLİMPİYAT HEYETİ RESEPSİYONDA BULUŞTU


Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları heyeti için Galanima Restaurant’ta bir resepsiyon düzenlendi.


Resepsiyona Avrupa Gençlik Olimpiyat Komitesi ve Uluslararası Olimpiyat Komitesi Üyeleri, EYOF Koordinasyon Komitesi Üyeleri, Trabzonspor'a bir dönem teknik direktörlük yapan Urbain Breams ve kamu kurum kuruluşları temsilcileri ile basın kuruluşları sahipleri katıldı.


Trabzon’un tarihi ve kültürel alanları ile unutulmayacak bir yapıya sahip olduğunu dile getiren Vali Kızılcık, olimpiyatların Trabzon’da yapılmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek,

"Avrupa Gençlik Olimpik Oyunlarını Trabzon’da gerçekleştirilmesinden dolayı son derece mutluyuz. Olimpiyatları Trabzon’da gerçekleştirerek, bir olimpiyat kenti olduğumuzu kanıtladık. Ayrıca olimpiyatlar sayesinde misafirlerimize kentimizin tarihi ve turistik mekânlarını ve Trabzon halkının misafirperverliğini gösterme fırsatı bulduk. Olimpiyatlar için kentimize gelen sporcu ve misafirlerin buradan güzel duygu ve düşüncelerle ayrılacağına inanıyorum. Kentimizde yapılmakta olan böylesine uluslararası bir etkinliğin en iyi şekilde gerçekleşmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” şeklinde konuştu.


Uluslararası Olimpiyat Komitesi Üyesi Guido De Bondt ise gösterdikleri misafirperverlikten dolayı Vali Kızılcık'ın şahsında tüm Trabzonlulara teşekkür ederek,

"Oyunlar sayesinde Avrupa'nın 4 bir tarafından 49 ülkeden gelen sporcular ülkelerini temsil ediyor. Trabzon Valiliği olmak üzere olimpiyatların yapılmasında çalışmalarından ötürü katkıları olanlara teşekkür ediyorum” dedi.


Vali Kızılcık, Uluslararası Olimpiyat Komitesi Üyesi Guido De Bondt telkariden yapılmış plaket verdi.

Konuşmaların ardından resepsiyon Olgunlaşma Enstitüsü tarafından düzenlenen Kanuni Kıyafetleri Defilesi ile son buldu.

VB-28 Temmuz 2011 Perşembe

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder