31 Temmuz 2011 Pazar

KAZIM KOLOT; 7. KEZ SEBATSPOR’UN BAŞKANLIĞINA GETİRİLDİ


Zor Günler’in adamı 81 Yaşındaki Kazım Kolot; 7. Kez Akçaabat Sebatspor’un Başkanlığına Getirildi.


Spor Toto 3. Lig’de mücadele edecek olan Akçaabat Sebatspor’da başkanlığa eski başkanlardan 81 yaşındaki Kazım Kolot getirildi.

Kulüp tesislerinde yapılan ve oy kullanan 32 delegenin oyların tamamını alarak göreve getirilen 1930 Doğumlu Kazım Kolot, ilk kez 1965 yılında başkanlığa başlamış, aralıklı olarak 7 kez getirildiği bu görevi son olarak 1999 yılında görevi bırakmıştı.

81 yaşında göreve gelen Başkan kazım Kolot, kongrede yaptığı konuşmada, kulübün içerisinde bulunduğu durumu çok iyi bildiğini ve bu işin üstesinden geleceklerine inandığını söyledi.

Kolot: “Bu kulübün ekonomik durumu ortadadır. Bu şartlarda bize ihtiyaç varsa bu görevden kaçmayız. Şimdi çalışmak ve bu kulübü düzlüğe çıkartmak zamanıdır. Bu kulübün kime ne borcu var ise bu borç benim ve yönetimimin borcudur. Bu borçları bir şekilde halledeceğiz. Bunu hallederken herkesin desteğine ihtiyacımız var” dedi.

Akçaabat Sebatspor’da daha önce 2 kez yapılan olağanüstü genel kurulda başkanlığa aday çıkmamış ve kulüp yönetimi divan kuruluna kalmıştı.

Kazım Kolot Başkanlığındaki yeni yönetimde şu isimler yeraldı;

İsmet Yılmaz, Mehmet Salih Köse, Beytullah Ertem, Mehmet Ali Bakal, Kemal Yılmaz, Erkan Kaynar, Ergun Özbayrak, Metin Nadir, Seyfettin Batbay, Gökhan Kahraman, Abdullah Köroğlu, Hasan İnce, Mehmet Şahinbaş, Ali Kemal Başaran, İsmet Eraydın, İrfan Kırandi, Hasan Topal, Murat Tayyar, Ziya Pehlivan, Miraç Çınar, Yıldıray Burnaz.

Kongrede konuşan Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ise yaptığı konuşmada;

“Öncelikle bu fedakârlığı yapan başta Sayın Kazım Kolot olmak üzere yönetime talip olan herkese teşekkür ediyorum. Bu insanlar ateşten gömlek giydiler. Bu kulübün içinde bulunduğu durumu herkese anlatmamız gerekir. Bu kulübünü ayakta durması gerekir. Çocuklarımız ve geleceğimiz için önemli. Bu aşamada kulübü ayakta tutmaya çalışıyoruz.

Esas olan Akçaabat Sebatspor’u tarihine yakışır bir şekilde şehri temsil etmek ve Türkiye’nin her yerine sporcu yetiştirmektir. Kulüplerin esas meselesi sporcu yetiştirmesidir. Son bir kaç yıldır da bu alanda hiçbir gelişme yapamadık. Başka şehirlerden sporcu alıyoruz ve kulübü ayakta tutmaya çalışıyoruz. Bu şekilde yapılan işlemler günü birlik işlemlerdir. Bu nedenle alt yapıya önem vermemiz gerekir” dedi.

Kaynak: Akçaabat Ajans-30.07.2011 Cumartesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder