2 Temmuz 2011 Cumartesi

TRABZON ‘ZİGANA TV’ DE UYDU YAYINA GEÇTİ

Trabzon'dan yerel yayın yapan ZİGANA TV, uydu yayına geçmiştir.


Trabzon ilk özel televizyonu olan 'Gökkuşağı' adını değiştirerek, Zigana TV adını alan ve yıllardır yaptığı yerel yayınlarla beğeni toplayan ve daha geniş halk kitlelerinin sesi olma gayreti içerisinde olan ZİGANA TV, uydu yayına geçmiştir.


Zigana TV’den yapılan açıklama;


“Bazen kimsesizlerin sesi olduk, coşkunun tavan yaptığı zamanlarda bu mutluluğu sizlerle birlikte yaşadık. Her şeyimiz Trabzon’umuzda olan tüm olayları tarafsız ve ilkeli olarak tüm çıplaklığı ile sizlerle paylaştık. Ve şimdi bir mutluluğumuzu daha sizlerle paylaşmanın haklı gururunu yaşıyoruz.


Bölge halkı olarak bazen ekmeğimizden suyumuzdan bile önce gördüğümüz Trabzonspor’umuzun efsane başkanlarından ve ilimizde ilklerin öncüsü olan Trabzonspor Onursal Başkanı ve Devlet eski Bakanı Mehmet Ali Yılmaz’ın yine bir ilke imza atmasıyla artık sizlerle Türksat 2A 11957 – V – 27500 frekansında Trabzon’un Trabzonlunun ve bölgenin sesi olmaya devam edeceğiz. Yepyeni, genç, dinamik kadromuzla yine sizlerleyiz. İlkeli ve güvenilir televizyonculuğun adresi Zigana TV’den ayrılmayın…” denilmektedir.


En küçük illerde yayın yapan yerel televizyonlar bile uzun zamandan beri uydu yayına geçtikleri halde; Kadırga TV’den sonra Trabzon’umuzda Zigana TV’nin uydu yayına geçmesi sevindirici gelişme olmuştur.

Uydu yayına geçmesi nedeniyle Zigana TV’yi kutlar, başarılar dileriz.


Trabzon haber Ajansı - 30 Haziran 2011

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder