10 Ekim 2010 Pazar

A. Bünyamin YAVRUOĞLU ile Kübra SAMAN Evlendi

MUTLULUKLAR SİZİN OLSUN



Bünyamin YAVRUOĞLU ile Kübra Hanımın Nikâh Töreni, 10.10.2010 Pazar Günü Akçaabat Kültür Park Tesisleri'nde Yapıldı...


Bünyamin YAVRUOĞLU ile Kübra SAMAN'ın Nikâh Töreni 10.10.2010 Pazar Günü saat 16.00’da Akçaabat Kültür Park Tesisleri'nde Yapıldı...

Nikâh Törenine katılım yüksek oldu. Çiftin nikâhı Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen tarafından kıyıldı. Çiftin nikâh şahitliklerini ise Dörtyol Belediye Başkanı Cevat Birinci, Mustafa Erge ve Karikatürist Yazar Harun Yavruoğlu Yaptı. Dörtyol Belediye Başkanı Cevat Birinci kısa bir konuşma yaptı. Çiftin nikâhını kıyan Belediye Başkanı Şefik Türkmen Evlilik Cüzdanını çifte vermek üzere Karikatürist Harun Yavruoğlu'na verdi. Harun Yavruoğlu da kısa bir konuşmadan sonra Evlilik Cüzdanını Kübra Hanım’a takdim etti.


Güzel bir ortamda geçen nikâh törenine; Prof. Dr. Mehmet Yıldız, Prof. Dr. Kadriye Yıldız, MEMUR-SEN Bölge Başkanı Mehmet Kazancı, Doç. Dr. Mustafa Pehlivan, Işıklar Belediye Başkanı Alişan Bayram, İller Bankası Eski Bölge Müdürü Ziya Onur Baki, Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Ramazan Latifoğlu, Trabzon Fatih Çocuk Yuvası Müdürü İsmail Hakkı Aydın, Işıklar Eski Belediye Başkanı Süleyman Birinci, Trabzon Barosu Avukatlarından Av. Zeki Bezirganoğlu, Av. Osman Cora ve Av. Salih Cora ve daha birçok tanınmış kişi katılırken Trabzon Milletvekili (MHP) Süleyman Latif Yunusoğlu, Trabzon Sanayi ve Ticaret Odası (TTSO), Ak Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Yılmaz Büyükaydın, Yurt-Kur Bölge Müdürü Minür Özkurt, Polat İnşaat Adına Recep Polat, Makine Mühendisleri Odası Trabzon ve Tunceli Şube Başkanlığı, Harita Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanlığı, Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Osman Gökhan Bali, Trabzon Belediye Meclis Üyesi (CHP) Kemal Kılıç, Aksular Otel adına Yaşar Temel Aksu, İşadamı Tayfun Sezeroğlu, İş adamı Ömer ve Osman Tosun, Işıklar Belediye Başkanı Alişan Bayram, Akçaabat belediye başkanı Şefik Türkmen, Avukat Necati Özlü ve Eşi, Arslan Yavruoğlu ve Hüseyin Yavruoğlu'nun çiçek ve çelenk göndermesi dikkati çekti.


Nikâh Törenine mazeretleri nedeniyle katılamayan ve Nikâh Salonuna ulaşan, Trabzon Milletvekillerinden Y. Mimar Safiye Seymenoğlu, Süleyman latif Yunusoğlu ve Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal işler Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Cevdet Erdöl, Bayındırlık ve İskân Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Minür Büyüksalih, Bayındırlık ve İskân Bakanlığı Yapı işleri Genel Müdürü Ali Rıza Korkmaz, K.T.Ü. Rektörü İbrahim Özen, Ak Parti İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Trabzon Vakıflar Bölge Müdürü Mazhar Yıldırımhan ve Trabzon Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Miktat Eyüpoğlu tarafından gönderilen telgraflar okundu. Takı töreni ve tebriklerden sonra gençler kısa bir süre mahalli oyun havaları ile coştu.

Genç Çifti Tebrik Eder, Ömür Boyu Mutluluklar Dileriz…

HABER - FOTO: Mehmet Birinci; Hasan Akyüz  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder