16 Ekim 2010 Cumartesi

MEHMET İPEK, ŞALPAZARI’NDA TOPRAĞA VERİLDİ



Önceki gün vefat eden Mehmet İpek, bugün Şalpazarı’nda toprağa verildi.



Kanuni İlköğretim Okulu eski Müdürü Ali İpek'in kardeşi ve Trabzon Lisesi emekli öğretmenlerinden Veysel İpek’in ağabeyi, Harita Mühendisi Müt. Muhittin İpek’in, İstanbul üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gökhan İpek’in, Türkiye’nin tanınmış kalp cerrahlarından İstanbul üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Genel Cerrahi doktorlarından Öğretim Üyesi Prof. Dr. Turgut İpek’in amcaları ve Trabzon Kadastro Müdürlüğünün sevilen teknik elemanlarından Piribey İpek’in babası Mehmet ipek(82); 15.10 2010 Cuma günü Allah’ın rahmetine kavuşmuştur.



Merhum Mehmet İpek’in cenazesi bugün(16.10.2010 Cumartesi Günü) Şalpazarı Merkez Camii’nde Cuma Namazını müteakip kılınan cenaze namazdan sonra Şalpazarı Çarlaklı Köyü İbikli Mahallesindeki aile mezarlığına defnedildi.


Cenazeye Şalpazarı Belediye Başkanı eski eğitimci Fehmi Cengiz, Prof. Dr. Gökhan İpek, Prof. Dr. Turgut ipek, Cengiz İpek, Muhittin İpek, Emekli Eğitimci Ali İpek, Emekli Eğitimci Veysel İpek, Trabzonspor eski futbolcusu Selami, Emekli başmüfettiş Cemil Erkut, İsmet yirmibeşoğlu, Mehmet Candaş, Müfettiş Hayrettin İpek, Semahat İpek ve birçok bürokrat, siyasetçi ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Merhum Mehmet İpek, Şalpazarı’nın çok sevilen simalarından biriydi. İpek, 3 ay önce rahatsızlanmış ve en son Trabzon Fatih Devlet Hastanesi’nde tedavi görüyordu.


İşçi emeklisi olan Merhum İpek, 3’ü erkek, 3’ü kız olmak üzere 6 çocuk babasıydı.



HABER ve FOTOĞRAFLAR: Mehmet BİRİNCİ/ Trabzon Haber Ajansı 
 

CENAZEDEN GÖRÜNTÜLER:


















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder