12 Ekim 2010 Salı

Akçaabat Sebatspor Yönetimi Vali Kızılcık’ı Ziyaret Etti

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Akçaabat Sebatspor Kulübü Başkanı Zeki Öztürk ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

 Yeni oluşan Akçaabat Sebatspor yönetimine başarılar dileyen Vali Kızılcık, “Güçlü bir ekiple iş başındasınız. Başarılı bir sezon geçireceğinize inanıyorum” dedi.



“Akçaabat Sebatspor gibi güzide ve köklü bir kulübün sorumluluğunu üstlendiğiniz içinde sizlere teşekkür ediyorum” diyen Vali Kızılcık, “Bu dönemde gerçekten bu tür kulüpler yönetiminde yer almanın bir cesaret işi olduğunu çok iyi biliyoruz. Çünkü seyircimiz, yöre insanımız yapısı gereği başarıyı çok kısa vadede bekliyor. Bunda belki de haksız da değiller. Şüphesiz önce bir altyapıyı oluşturmanız sonrada takımın başarılı olmasını beklememiz lazım. Vatandaşımız da hep başarılara alışık olduğu için bunu kısa vadede görmek istiyor” şeklinde konuştu.


Başkan Öztürk ise Akçaabat Sebatspor’a daha büyük başarılar yaşatmak üzere göreve geldiklerini ifade ederek, yönetim olarak Akçaabat Sebatspor’un tarihine ve köklü geçmişine yakışır başarılara imza atmak için ellerinden geleni yapmaya çalışacaklarını söyledi.


Konuşmaların ardından Başkan Öztürk, Vali Kızılcık’a “61 sırt numaralı Recep Kızılcık yazılı forma” hediye etti. (V.B.)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder