6 Temmuz 2011 Çarşamba

REVİ: “BAŞBAKANIMIZA MİNNETTARIZ”


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığındaki 3. Erdoğan ve 61. Cumhuriyet Hükümetinde Orta ve Doğu Karadeniz illerinden Samsun, Ordu, Rize ve Trabzon’un birer bakanlıkla temsil edilmeleri Karadeniz’de büyük sevince yol açtı.

 

Trabzon İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi 61. Hükümette Samsun, Ordu, Rize ve Trabzon’dan bakan olmasını değerlendirirken “Bu hem onurumuzu, hem gururumuzu okşadı” yorumunu yaptı.

Revi: “Sayın Bayraktar’ın 61. Hükümette yer almasından memnunluk duyduk. Sayın Başbakanımızın bu konuda gösterdiği hassasiyete teşekkür ediyoruz” dedi.

Revi “Erdoğan Bayraktar’dan ülkenin de beklentisi var” dedi.

Faruk Özak’a da teşekkür ederek; “Hizmetlerine devam edecek. O da gönüllerdeki bakanımız” şeklinde konuştu.

Trabzon İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi; 61. Hükümetin en önemli icracı bakanlığında Trabzon Milletvekili Erdoğan Bayraktar’ın Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak göreve atanmasını değerlendirdi.

Revi, Samsun, Ordu, Rize ve Trabzon’un hükümette birer bakanının olmasını “Doğru söylemek gerekirse bu müthiş bir gurur”dedi.

BAYRAKTAR SEVİNCİ

Revi, Erdoğan Bayraktar’ın mesleki yetenekleri ile atandığı bakanlığın Türkiye’nin bütünüyle değişimi ve gelişimine damga vuracağını belirterek;

“Sayın Bayraktar’ın 61. Hükümette yer almasından memnunluk duyduk. Sayın Başbakanımızın bu konuda gösterdiği hassasiyete teşekkür ediyoruz. Sayın Bayraktar’la ortak çalışmaktan Trabzon için ortak proje üretmekten büyük bir haz alacağız” dedi

ÖZAK’A TEŞEKKÜR

Başkan Revi, 60’ıncı hükümette başarılı hizmetleri ile gurur duyduklarını belirtti. Faruk Özak için de,

“Kendisinin Bayındırlık Bakanlığı ve Spor Bakanlığı döneminde Trabzon’a büyük yatırımlar aldı. Minnettarız. Milletvekilimiz olarak her zaman birlikte Trabzon için çaba sarfedeceğiz. Gönüllerimizin bakanı olarak Sayın Özak, Trabzon’un siyasi tarihindeki yerini almıştır. Her zaman kendisinden gurur duyduk” dedi.

61. HÜKÜMETE ÇAĞRI

Revi, 61. Hükümetin özellikle Köydes Projelerinde, Karadeniz bölgesinin ihtiyaçlarını göz önüne alarak, bütçe kaynaklarından imkân oluşturmasını istedi.

Bu arada Revi toplumda çok büyük destek gören 61. Hükümet Trabzon’da bir BAKANLAR KURULU TOPLANTISININ YAPILMASI çağrısını önümüzdeki günlerde mektup haline getirip, Bakan Erdoğan Bayraktar’a iletecek.

HABER-FOTO: Erdoğan TAFLAN – 06 Temmuz 2011 Çarşamba

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder