1 Eylül 2010 Çarşamba

DOST ve KARDEŞ PAKİSTAN’A YARDIM ELİ

Trabzon Kadın Gelişim ve İletişim Derneği Başkanı ve Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın eşi Sema Kızılcık, Pakistan’daki selde zarar görenlere yardım amacıyla iftar yemeği düzenliyor.

‘Trabzon Kadın Gelişim ve İletişim Derneği’nin düzenlediği ve Trabzon Valiliği’nin desteklediği iftar yemeğinden elde edilecek gelir, dost ve kardeş ülke Pakistan’a gönderilecek.

Trabzon’da sosyal projelerde her zaman en önde yer alan Bayan Kızılcık, dost ve kardeş ülke Pakistan’da yaşanan sel felaketine duyarsız kalamayacaklarını ve elde edilecek geliri Pakistan’a gönderilmek üzere 4 Eylül 2010 Cumartesi Günü Saat:19.00’da Novotel’de bir iftar yemeği düzenleyeceklerini açıkladı.

Başbakanlık genelgesi ile başlatılan kampanyaya destek verilmesini de isteyen Bayan Kızılcık;

Dost ve kardeş Pakistan’da meydana gelen sel felaketi nedeniyle orada bir insanlık dramı yaşanıyor. Gün kardeşlik, dostluk ve yardımlaşma günüdür.
Gün, tarihimizde bizleri yalnız bırakmayan ve tekrar büyüme yolunda ilerleyen ülkemizin büyüklüğünü gösterme günüdür.

Bizlerde çorbada tuzumuz olsun istedik. Bütün Trabzonluları Pakistan’a destek vermek üzere iftar yemeğimize davet ediyorum” dedi.

Pakistan’da 2 Ağustos 2010 tarihinde başlayan ve günlerce devam ederek, 20 milyon civarında Pakistan vatandaşını etkileyen selde; 2.000’ in üzerinde insan hayatını kaybetmiş, Pakistan halkı, barınma, açlık, susuzluk ve salgın hastalık problemleriyle karşı karşıya kalmış.

Halen mağduriyetleri devam etmekte, acilen yardım elinin uzamasını beklemektedirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder