4 Ekim 2019 Cuma

TRABZON'DA "CAMİ VE HAYAT" TEMASIYLA BAŞLAYAN 'CAMİLER ve DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI' DEVAM EDİYOR

TRABZON - Diyanet İşleri Başkanlığı Trabzon İl Müftülüğü tarafından 2019 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolaysıyla 'Cami ve Hayat' temalı "Cami, Hayatın Merkezi" konulu etkinlik, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde düzenlendi, emekli olan müftülük görevlilerine birer plaket verildi.


Din Hizmetleri Genel Müdürlüğünün her yıl 1-7 Ekim tarihlerinde belirli bir tema çerçevesinde düzenlediği haftanın bu yılki teması, 'Cami ve Hayat' olarak belirlendi.


Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nda; büyük bir katlımın yaşandığı 'Cami ve Hayat' temalı programa konuşmacı olarak, Trabzon İl Müftüsü Osman Aydın, Hac İşleri eski Daire Başkanı Rıza Selimbaşoğlu, emekli Müftü Fahrettin Aşık, Arsin Yeşilyalı (Falgoz) Kur'an Kursu Yöneticisi Ahmet Özdemir, Emekli Müftü Ahmet Tokdemir, Emekli Vaiz Niyazi Albayrak katıldı.


Trabzon İl Müftüsü Osman Aydın tarafından yönetilen programda sırasıyla Emekli Vaiz Niyazi Albayrak, Arsin Yeşilyalı (Falgoz) Kur'an Kursu Yöneticisi Ahmet Özdemir, Hac İşleri eski Daire Başkanı ve Diyanet Vakfı eski Yöneticisi Rıza Selimbaşoğlu, Emekli Müftü Ahmet Tokdemir ve emekli Müftü Fahrettin Aşık birer sunum yaptı.


Emekli Vaiz Niyazi Albayrak'ın, Tataristan'da bir süre görevde bulunan Arsin Yeşilyalı (Falgoz) Kur'an Kursu Yöneticisi Ahmet Özdemir'in ve Daire Başkanı ve Diyanet Vakfı eski Yöneticisi Rıza Selimbaşoğlu'nun AB'de yaşadığı bir anısını konu alan duygusal sunumları salondakileri derinden etkiledi.


Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Trabzon İl Müdürü Ahmet Kurt da programa katılalanlar arasındaydı.


Ardından Trabzon İl Müftülüğü'nden yeni emekli olanlara İl Müftüsü ve konuşmacılar tarafından birer plaket takdim edildi.


Hatıra fotoğraflarının çekiminden sonra program sona erdi.

04.10.2019

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder