13 Kasım 2010 Cumartesi

“Kazım Koyuncu TS üye kayıtlarında yaşayacak”

Trabzonspor Divan Yönetim Kurulu üyesi Cafer Hazaroğlu, Koyuncu’nun ailesine yaptığı ziyarette; “Sanatçı Kazım Koyuncu, Trabzonspor’un hep üyesi olarak kalacak” dedi.

Trabzonspor yönetimi kanser nedeniyle genç yaşta hayatını kaybeden Karadenizli sanatçı Kazım Koyuncu’yu onur üyesi yaptı.



Yaşamını yitirmesine rağmen ünlü sanatçının Trabzonspor üyeliği dondurulmadı ve Trabzonspor yaşadıkça, Koyuncu’nun da yaşayacağı belirtildi. Divan Yönetim Kurulu üyesi Cafer Hazaroğlu, Kazım Koyuncu’nun baba evine gitti ve annesi, babası, kardeşi ve ablasına Koyuncu’nun onur kurulu üyeliği belgesini teslim etti. Kazım Koyuncu’nun evindeki Trabzonspor’a ait köşenin ise Trabzonspor tarafından daha anlamlı dizayan edilmesine karar verildi.



Kazım Koyuncu’nun Hopa Sugören Köyündeki duygulu anların yaşandığı evinde Koyuncu’nun annesi Hüsniye, Babası Cavit, kardeşi Hüseyin Koyuncu ve kız kardeşi Canan Erdem Koyuncu, Kazım Koyuncu’nun Trabzonspor Onur Kurulu üyelik belgesini teslim aldı.



Trabzonspor Divan Yönetim Kurulu üyesi Cafer Hazaroğlu; “Kazım Koyuncu, yaşayan bir efsane, onun Trabzonsporluluğu da Trabzonspor’da hep yaşayacak. Defter-i üye kaydı hiç silinmeyecek” dedi..

HABER: Ali Salih SAVAŞAli Salih SAVAŞ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder