29 Mayıs 2011 Pazar

1971 - 6 FEN-D’LİLER TRABZON LİSESİNİ ZİYARET ETTİ



1971 MEZUNU 6 FEN-D SINIFI
İÇİN BİR KEZ DAHA ZİL ÇALDI




1971 yılında Trabzon Lisesinden mezun olan 6 FEN-D Sınıfı öğrencileri 28 Mayıs Cumartesi günü önce Trabzon Lisesi’ndeki eski sınıflarında toplanarak, Okul Müdürü Ömer Eyüboğlu tarafından okul gezdirildi. Ardından Akçaabat Fevzi Hoca Lokantasındaki yemekte buluştular. 


1971 yılında Trabzon Lisesinden mezun olan 6 FEN-D Sınıfı öğrencileri 28.05.2011 Cumartesi Günü Saat 12.00’de Trabzon Lisesini ziyaret ettiler. Trabzon Lisesini ziyarete Müteşebbüs Heyet Başkanı ve Trabzon Belediye Meclisi üyesi Kemal Kılıç Başkanlığındaki eski 57 öğrenciden sadece 20 kadarı bulunabildi. Bir kısım eski öğrenci, mazeretleri nedeniyle 6 FEN-D okul buluşmasına katılamadılar.

 Ziyaret sırasında Okul müdürü Ömer Eyüboğlu ve bazı görevliler de hazır bulundu. Eski mezunlar önce Lise Müdürü Ömer Eyüboğlu’nun odasında toplandılar. Koyulaşan sohbet sırasında eski öğrenciler eski okul anılarını dile getirdiler. Eski öğrencilerden İzmir’de yaşayan Selçuk Tüzün Hanım, Trabzon Lisesinde bir dönem öğretmenlik yapan babasının fotoğraf albümünden derlediği fotoğrafları değerlendirilmek üzere Müdür Eyüboğlu’na takdim etti.





Müdür odasındaki sohbetten sonra Okul binasının en üst kat Müdür odasının bitişiğindeki eski 6 Fen-D sınıfında toplandılar. Eski 57 kişinin ders yaptığı sınıfta sıraların azaltıldığı ve modernize edildiği görüldü. Bazı eski mezunlar sıralara oturarak eski heyecanlarını yaşadılar. Eski hocalar rahmetle yâd edildi.



Eski sınıfın ziyaret edilmesinin ardından okul müdürü Eyüboğlu’nun önderliğinde okul dolaşıldı. Eski öğrenciler okulun çok özenli bir dizayn ve tefriş edildiğini görünce memnuniyetlerini dile getirdiler. Okulun gezilmesi sırasında birçok bölüme gidildi ve eski anılar tazelendi. Bazı öğrenciler ön ve arka bahçede fotoğraflar çektirdi. En sonunda eski öğrenciler müdür Eyüboğlu ile hatıra fotoğrafı çektirdiler. Bu sırada eski öğrencilerden Muhammet Yavruoğlu’nun arkadaşı Rize Özel Şar Hastanesi Başhekim yardımcısı Dr. Salih Türkyılmaz da 6 Fen-D’lilere eşlik edenler arasındaydı.
 


Müteşebbis Heyet Başkanı Kemal Kılıç, beraberindeki eski sınıf arkadaşlarını Akçaabat Mersin Beldesinde bulunan Fevzi Hoca lokantasına götürdü. Buranın üst katında özel bir mekânda yemekler yenildi, sohbetler edilerek hatıralar tazelendi. Yemek sonda eski sınıf arkadaşları tekrar buluşma tarihi belirleyerek, sevgi, saygı ve dostluk içerisinde tekrar buluşmak dilek ve temennileriyle zorunlu olarak birbirlerinden ayrıldılar.

TRABZON HABER AJANSI – 28.05.2011 Cumartesi


FOTOĞRAFLAR








































































 FOTOĞRAFLAR: MUIHAMMET YAVRUOĞLU -28.05.2011 PERŞEMBE

 ESKİ FOTOĞRAFLAR










FOTOĞRAFLAR: SELÇUK TÜZÜN ALBÜMÜ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder