17 Mayıs 2011 Salı

SARKİSYAN, SONUNDA ÇİRKİN YÜZÜNÜ GÖSTERDİ:


Türkiye’de bazı zevatın çabasına rağmen, yalancıların avukatı, gayri ciddi iddiaların sahibi Sarkisyan çirkin yüzünü gösterdi: Türkiye, Ermeni Soykırımını Tanımazsa Barışmak İmkansız (mış)!


Ermenistan Cumhurbaşkanı Sarkisyan, "Türkiye, Ermeni soykırımını tanıdığında gerçek bir barışma olacak. Soykırım tanınmazsa barışmak imkânsız. Gerçek bir barışma ancak pişmanlıktan sonra mümkün olur" şeklinde konuştu.
Moskova- Moskova News ile bir mülakat yapan Sarkisyan,


"Türkiye, Ermeni soykırımını tanıdığında gerçek bir barışma olacak. Soykırım tanınmazsa barışmak imkânsız. Türkiye ile ilişkileri onarmak, barışmak anlamına geldiğini düşünmek yanlış. Gerçek bir barışma ancak pişmanlıktan sonra mümkün olur" dedi.


Ermeni medyası tarafından yansıtılan açıklamalarında Sarkisyan, Türkiye ile ilişkiler onarılmadan Ermenistan için ekonomik büyümenin mümkün olup olmadığı yönündeki soruyu yanıtlarken de;


"Türkiye ile ilişkiler onarılmadan elbette ki açlıktan ölmeyiz. Türkiye ile bağları normalleştirmenin temel nedeni olarak ekonomik yönü görmüyoruz. Napolyon, bir ülkenin coğrafyasının, tarihini belirlediğini söylüyordu. Coğrafi kaderdir" ifadelerini kullandı. (radikal)


Kaynak: www.turktime.com - 17 Mayıs 2011 - 05.30

**

ÖNEMLİ NOT:

HERŞEYDEN ÖNCE GERÇEK SOYKIRIMCILAR;
TÜRK HALKINA HESAP VERMELİDİR

Şu insanlar ne kadar da ikiyüzlü, yalancı, riyakâr. Anadolu’yu işgal eden istilacı güçlerin en pis işlerini yaparak, Anadolu’yu Müslümanlardan temizlemek adına hunharca insanlarımızı işkencelerle katleden, testerelerle, baltalarla, süngülerle kesen, kadınlara işkence ederek tecavüz eden ve katleden, çoluk çocuk, kadın, ihtiyar demeden camilere, damlara istif edip yığarak ateşe veren, Anadolu’yu işgal gayesiyle Müslümanlardan arındırmaya yemin ederek, yaptıkları katliamlarla İnsanları yerlerinden yurtlarından eden ve bu olaylara şahit olan yabancı askerlerin, elçilik görevlilerin bile tanıklık ettiği katliamlar karşısında iğrendiği katil ermeni komitacıların yaptıkları katliamlara, soykırıma rağmen tarihi gerçekleri yalanlarla çarpıtarak, olayları ters düz etmeye çalışan ve bu yalanlarıyla bir şeyler koparmaya çalışan yüzsüz, yalancı insanların hiç utanması, sıkılması yok mudur?

Ya bu devleti idare edenlerin bu durumu bildikleri, Anadolu'nun çeşitli yerlerinde yüzlerce toplu Müslüman mezarlarına şahit olmalarına rağmen sırf bazı dış güçler istiyor, diye bu kadar utanmaz ve hayâsızca iddialarda bulunanlarla, Büyük Türk halkına rağmen kardeşlik türküsü söyleyenlerin yaptıkları girişimlere şaşmamak mümkün mü?

Onlar iğrenç yalanlara dayanarak bir şeyler istiyor da bu ülkede işgalci güçlerle birlikte hareket eden çeteci Ermeni katliamlarından Ermeni vatandaşlarımız dahil zarar gören insanların torunları olarak, hakkımızı kimden ya da kimlerden alacağız. Ermeni katliamlarından mağdur olanlar ve mağdurların torunlarına kim ya da kimler hesap verecek? Tarihi gerçekleri çarpıtarak uydurdukları yalanlarla ülkemize saldıranlara karşı bunu bilmek hepimizin hakkıdır.

Önce Anadolu’da ve daha dün de Karabağ’da, Hocali’de on binlerce insanı katleden, soykırıma tabi tutan, milyonlarca insanı muhacir yaparak perişan eden eli kanlı isyancı Ermenilerden, komitacı çetelerden ve Sarkisyan ve onun gibi düşünenlerden, diasporadan taviz vermek yerine hesap sorulmalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder