20 Mayıs 2011 Cuma

KTÜ FATİH EĞİTİM FAKÜLTESİ GSEFB RESİM-İŞ ÖĞRETMENLİĞİ ÖĞRENCİLERİNDEN VEDA SERGİSİ

KTÜ Fatih Eğitim Fakültesi GSEFB Resim-İş Öğretmenliği öğrencileri tarafından ‘VEDA SERGİSİ’ düzenlendi.



KTÜ Fatih Eğitim Fakültesi GSEFB Resim-İş Öğretmenliği öğrencileri; 20 Mayıs 2011 Cuma Günü Saat 18.00’de Muhteşem Kanuni Sultan Süleyman Vakfı’na ait Trabzon Ortahisar’daki Kanuni Evi Sergi Salonu’nda ‘VEDA SERGİSİ’ düzenlendiler.



Serginin açılışına Canalioğlu’nun yanı sıra Trabzon Belediyesi eski Belediye Meclis üyesi Turgay Güngör, Trabzon Haber Gazetesinin Sahibi ve yazarı Nevzat Yılmaz, KTÜ öğretim görevlileri, öğrenciler ve çok sayıda sanatsever ve eser sahibi öğrenciler katıldı.


Serginin açılışını 24. Dönem CHP Trabzon Milletvekili adayı Volkan Canalioğlu ve beraberindeki davetliler ve öğrencilerle birlikte yaptı. Serginin açılışında kısa bir konuşma yapan Canalioğlu hep birlikte kurdelenin kesilmesinden sonra Veda Resim Sergisi Volkan canlioğlu ve davetliler tarafından gezildi. Beğeni ile izlenen sergide Canalioğlu esprileri davetlilere güzel anlar yaşattı.


Sergide; Ayhan Avcı, Ayşe Bulut, Barış Şahinoğlu, Burak Güzelcik, Deren Dikgöz, Erhan Çomoğlu, Gülay Bektaş, Hasret Bulut, Hülya Çelik, Hüsna Öksüz, İsmail Erdoğan, Lale Cihan, Murat Saral, Seniha Abanoz, Sevda Aydın, Tuğba Altunbaş, Tuna Şahinoğlu, Yakup Mumcu ve Zeynep Kurt



olmak üzere 19 öğrenci eserleriyle katıldı.

SERGİDEN FOTOĞRAFLAR
























 FOTOĞRAFLAR: MUHAMMET YAVRUOĞLU-20.05.2011 CUMA SAAT: 18.00

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder