20 Mayıs 2011 Cuma

“EVLENDİRDİĞİ GENÇ ÇİFTİN NİKAH ŞAHİTLİĞİNİ YAPTI”


Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın Eşi Sema Kızılcık ekonomik nedenlerden dolayı evlenemediğini tespit ettiği genç çiftlerden ilkinin nikâh törenini Zorlu Grand Otel’de gerçekleştirdi.



Çiftin nikâh törenine katılan ve mutlu günlerinde yalnız bırakmayan Bayan Kızılcık, genç çiftin nikâh şahitliğini de yaptı.


Genç çiftin evlilik cüzdanını veren Bayan Kızılcık, çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi.


Bayan Kızılcık, ilçelerde ziyaretler gerçekleştirdiklerini, ziyaretler kapsamında ekonomik nedenlerden ötürü evlenemediklerini tespit ettikleri gençlere destek olduklarını ifade ederek,


“Trabzon’umuzun ilçelerine ziyaretler yapıyoruz. Bu ziyaretler kapsamında ekonomik nedenlerden ötürü evlenemediklerini öğrendiğimiz gençlerin ev kurmalarına yardımcı olduk. Umarım ömür boyu mutlu bir yaşam sürerler” dedi.


Aile kurumunun toplumun en önemli temel taşı olduğunu ifade eden Bayan Kızılcık,


"Bir toplumun sosyal, ekonomik ve kültürel gelişimi ile huzur ve mutluluğun temeli, aile kurumunun sağlam temeller üzerine oturtulması ile doğru orantılıdır. Evlilik törenleri insanların hayatları boyunca yaşayacakları en güzel anlardır. Bu mutlu günlere vesile olabileceksek ne mutlu bize" şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder