26 Mayıs 2011 Perşembe

ANZER YAYLASI’NA DOĞA VE SPORTİF GEZİ‏


Doğal ve Tarihi Değerleri Koruma Derneği ve TEMA Vakfı Trabzon Temsilciliği tarafından muhteşem çiçekleri ve doğasından beslenen arıların yaptığı padişahlara has kudret balının diyarı Rize İkizdere İlçesine bağlı Yukarı Anzer (Ballıköy) Yaylasına gezi‏ düzenliyor.


Doğal ve Tarihi Değerleri Koruma Derneği ve TEMA Vakfı Trabzon Temsilciliği tarafından muhteşem çiçekleri ve doğasından beslenen arıların yaptığı padişahlara has kudret balının ve sağlıklı yaşam diyarı Rize İkizdere İlçesine bağlı dünyaca meşhur Yukarı Anzer (Ballıköy) Yaylasına 29 Mayıs 2011 Pazar Günü Saat 08.00’de Doğa ve Sportif Etkinlik Gezisi‏ düzenliyor.





Gezi hakkında; Doğal ve Tarihi Değerleri Koruma Derneği ve TEMA Vakfı Trabzon Temsilcisi Yrd. Doç. Dr. Coşkun ERÜZ:




“Bu hafta sonu Pazar günü, doğu Karadeniz dağları arasına saklanmış gizli cennet ve bu cennetin, geçit vermeyen yüksek dağlarının arasındaki vadisinin dünyaya bahşettiği balı ve bu balı benzersiz kılan bin bir çeşit çiçeğin bulunduğu Anzer (Ballıköy) Yaylası’na gidiyoruz. "

Ladin ormanlarının bitip, engin çayırların başladığı ve tepeleri 3000 m ye yükselen dağlarla çevrili vadiyi her doğaseverin görmesini tavsiye ederim” şeklinde açıklama yaptı.


TRABZON HABER AJANSI – 26.05.2011 Perşembe

Fotoğraflar: Coşkun ERÜZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder