15 Mayıs 2011 Pazar

LİSELER ARASI TİYATRO YARIŞMASI 18 MAYIS’TA SONA ERİYOR


Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü ve Trabzon Belediyesi işbirliği ile 3 Mayıs 2011 Saat 15.00’de başlayan “LİSELER ARASI TİYATRO YARIŞMASI” 18 Mayıs’ta sona erecek ve 25 Mayıs’ta dereceye girenlere ödülleri törenle verilecek.

Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü ve Trabzon Belediyesi işbirliği ile Trabzon Liseler arası Tiyatro Yarışması Trabzon Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde her gün saat 15.00’de vatandaşların büyük ilgisi ile devam ediyor.

Liseler arası Tiyatro Yarışmasına Çarşıbaşı Lisesi “Komşu Köyün Delisi”, Trabzon Affan Kitapçıoğlu Anadolu Lisesi “Oto Gargara”, Of Hacı Mehmet Bahattin Ulusoy Endüstri(-Teknik-Anadolu) Meslek Lisesi “Oto Gargara”, Trabzon Kanuni Anadolu Lisesi “Muhteşem Süleyman”, Trabzon Cumhuriyet Lisesi “Kırmızı Sokağın Suzan’ı”, Beşikdüzü Anadolu Öğretmen Lisesi ”Töre” oyunlarıyla katıldı.


16 Mayıs 2011 Pazartesi gününden itibaren Akçaabat Teknik ve Çok programlı Lisesi “10.Köy”, 17 Mayıs 2011 Salı günü Akçaabat Anadolu Lisesi “Fehim Paşa Konağı” ve 18 Mayıs 2011 Çarşamba günü Trabzon Sosyal Bilimler Lisesi “Ah Şu Gençler” oyunlarıyla tiyatro yarışmasına katılacaklar ve yarışma 18 Mayıs çarşamba günü sona erecektir.


Jürinin değerlendirmesinin ardından tiyatro yarışmasında dereceye giren okullara ve oyuncu öğrencilere ödülleri 25 Mayıs 2011 Çarşamba günü saat 13.30’da yapılacak törende takdim edilecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder