23 Mayıs 2011 Pazartesi

TEKİRDAĞ BELEDİYE ÇALIŞANLARI VALİ KIZILCIK’I UNUTMADI


Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, memleketi Tekirdağ’ın Belediye çalışanlarını Valilik A Toplantı Salonunda kabul etti.



Karadeniz gezisi gerçekleştiren Tekirdağ Belediyesi çalışanları Trabzon’a ziyaretlerinde hemşehrileri Vali Kızılcık’ı unutmadılar.


Trabzon'un turizm alanında yükselen bir değer olduğuna dikkat çeken Vali Kızılcık, bölgenin dört mevsimde de turizme müsait olduğunu söyledi.


Trabzon'da yaz mevsiminde sahilde kızgın güneş olurken, 1 saatlik kara yoluyla zirvede serin bir havanın hâkim olduğunu kaydeden Vali Kızılcık, turizm alanında projelendirme çalışmalarının sürdüğünü belirtti.


Trabzon’un tarihi ve doğal güzelliklerini çok beğendiklerini belirten Tekirdağ Belediyesi çalışanları, misafirperverliğinden dolayı hemşerileri Vali Kızılcık’a teşekkür ettiler.



Vali Kızılcık, ziyaretlerinden ötürü Tekirdağ Belediyesi çalışanlarına Trabzon’un yöresel ürünlerinden oluşan bir hediye paketi verirken, hemşerileri de Vali Kızılcık’a bir hediye paketi verdi.



Toplantının ardından Vali Kızılcık ve Tekirdağ Belediyesi çalışanları Valilik önünde toplu hatıra fotoğrafı çektirdi. (VB-23.05.2011 Pazartesi)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder