17 Mayıs 2011 Salı

TRABZON BELEDİYESİ THM KOROSUNDAN 19 MAYIS KONSERİ


Trabzon Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu 19 Mayıs Atatürk'ü anma ve Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında muhteşem bir konser verdi.



Trabzon Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, 19 Mayıs Atatürk'ü anma ve Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında 16 Mayıs 2011 Pazartesi Günü Saat 20.00'de Trabzon Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde muhteşem bir konser verdi. 



Konsere Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Turan, Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Bahri Haliloğlu, Gazeteci Yazar Kenan Aydoğdu, Gazeteci Yazar Refik Karaağaçlı, TRT Şube Müdürü Mustafa Güler, Trabzon Belediyesi Kültür Müdürü Murat Yeter ve Müdür Yardımcısı Cemil Uzun, Trabzon Sanayi Ticaret Odası Şube Müdürü Cengiz Akyüz ve çok sayıda müziksever vatandaş katıldı.



Şef İhsan Eyüboğlu yönetimindeki THM korosu seslendirdiği birbirinden güzel solo ve koro türkülerle izleyicilerden büyük alkış aldı.



Konserin sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Turan, THM Koro Şefi İhsan Eyüboğlu'na çiçek takdim ederek, tüm koro elamanlarını tebrik etti.

Turan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla tüm yurtta olduğu gibi Trabzon'da da çeşitli etkinlikler yapıldığını belirterek, belediye olarak düzenledikleri kültür ve sanat etkinlikleriyle bir uygarlık kenti olan Trabzon'un var olan misyonunu daha da yukarılara çıkarma amacında olduklarını söyledi. 17 Mayıs 2011 Salı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder