26 Aralık 2010 Pazar

SP TRABZON İL BAŞKANLIĞINA ÇİZMECİOĞLU, YENİDEN SEÇİLDİ


26 Aralık Pazar Günü Yapılan Saadet Partisi Trabzon İl Başkanlığı 5. Olağan İl Kongresinde İl Başkanlığına Mahmut Çizmecioğlu Yeniden Seçildi.




Saadet Partisi 5. Olağan İl Kongresi Trabzon 19 Mayıs Kapalı Spor Salonu'nda bugün yapıldı.

5. Olağan İl Kongresi'nde, Divan Başkanlığı SP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kamalak yaptı. Kongre Şehitlerimiz için Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.




Kongrede Selçuk Özderya, mevcut İl Başkanı Mahmut Çizmecioğlu ve Trabzon eski Milletvekili Prof. Dr. İsmail İlhan Sungur’un yaptığı konuşmaların ardından kongre nedeniyle Trabzon’a gelen Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan, kongrede bir konuşma yaptı.



Genel Başkan Erbakan’ın kongre salonundan ayrılmasından sonra Mahmut Çizmecioğlu başkanlığındaki tek listesiyle seçime gidildi. Oy kullanma işleminin ardından yapılan sayım sonrası, Çizmecioğlu partinin Trabzon İl Başkanlığına yeniden seçildi.

Partinin Trabzon İl Başkanlığı Yönetim Kurulu'nda görev alacak bazı asil ve yedek üyelerin belirlendi. Görev dağılımın ise daha sonra yapılacağı belirtildi.

ÖTE YANDAN ERBAKAN, AKŞAM SAATLERİNDE TRABZON'DAN AYRILDI




Saadet Partisi (SP) Trabzon İl Başkanlığı kongresine katılmak üzere bugün Trabzon’da bulunan SP Genel Başkanı Necmettin Erbakan akşam saatlerinde Trabzon’da ayrıldı.

Saadet Partisinin 19 Mayıs Kapalı Spor Salonu’nda yapılan il kongresindeki konuşmasından sonra Usta Otel’deki odasında bir süre daha dinlenen Erbakan, il başkanlığının onuruna verdiği yemeğe giderken önce çocukluğunun geçtiği Trabzon Ortahisar Mahallesi Tanjant Yolu üzerinde bulunan ve onarıma ve tadilata tabi tutulan evini bindiği aracın içinden duygulanarak bir süre izledi.

Daha sonra akşam yemeğine katılan Erbakan, burada Dünya Şampiyonu Trabzonlu güreşçi Selçuk Çebi’ye bir plaket takdim etti. Burada partililere hitaben bir konuşma yapan Erbakan yemekten sonra havalimanına geçerek, havayolu ile Trabzon’dan Ankara’ya hareket etti.

MAHMUT ÇİZMECİOĞLU’NUN LİSTESİ AŞAĞIDAKİ İSİMLERDEN OLUŞTU.



SP İl Yönetim Kurulu ve diğer Kurullar


Başkan Adayı: Mahmut Çizmecioğlu


Yönetim Kurulu Asil Üyeler:


1-Mustafa Yılmaz, 2-Minür Ustakurt, 3-Mustafa Durmuş, 4-Mehmet Uz, 5-Mustafa Güney, 6-Muhammet Taşkın, 7- Cevat Ustaalioğlu, 8-Hasan Saylam, 9-İbrahim Öner, 10-Ahmet Ziaettin Akıntürk, 11-Yılmaz Karadeniz, 12-Ali Özdemir, 13-Abdurrahim Güneş, 14-Yunus Özdemir.


Yönetim Kurulu Yedek Üyeler:


1-Süleyman Tombul, 2-Şakir Turhan, 3-Necati Eaydın, 4-Hüseyin Özkop; 5-Haydar Kambur, 6-Yalçın Onur, 7-Ömer Saka, 8-Şakir Dilmaç, 9-Hami Güney, 10-Recep Şengül, 11-Dinçer Karakaş, 12-Ertuğrul Taflan, 13-Bilal Sarı, 14-Ali Osman Emir, 15-Ekrem Özgenç.


Disiplin Kurulu Asil Üyeler:


1-İdris Nuri Eroğlu, 2-Hikmet Alibeyoğlu, 3-Abdurrahman Nuroğlu, 4-Ali Usta, 5-Hasan Baş.


Disiplin Kurulu Yedek Üyeler:


1-Hasan Abanoz, 2-Süleyman Çakır, 3-Hicabi Zeybek, 4-Adem Şengül, 5-Yusuf Şanlı.


Üst Kongre Asil Delegeleri:


1-Süleyman Akyüz, 2-Mahmut Celal vahapoğlu, 3-Ümit İsmail Çebioğlu, 4-Selcuk Özderya, 5-Hüseyin Fidan, 6-İbrahim Öner, 7-Ali Rıza Memiş, 8-Şakir Şahintaş.


Üst Kongre Yedek Delegeleri:


1-Mustafa Yılmaz, 2-Mustafa Durmuş, 3-Ali Osman demir, 4-Ahmet Ziyaettin akıntürk, 5-Hüseyin Yazıcı, 6-Mustafa çakır, 7-Cevat Ustaalioğlu, 8-Osman Şerit.


Teşkilat Görevlileri(Asil):


1-Hakkı Ayvaz, 2-Hasan Çelik, 3-Hasan Nuri Ustakurt, 4-Abdülhamit Özdaş, 5-Mehmet Koç, 6-Ahmet Öztürk, 7-Talat Dursun, 8-İsmail Şahbazoğlu, 9-Ali Balaban, 10-Osman Yaşartürk, 11-Muhammet Ali Nuroğlu.


Teşkilat Görevlileri(Yedek):


1-İzzet Alkış, 2-Eyüp Neziroğlu, 3-Hüseyin Yazıcı, 4-Cevat Malkoç, 5-Hüseyi,n can, 6-Orhan Sarıyılşmaz, 7-Sinan Sonverdi, 8-Sinan Köksal, 9-Metin Öztürk, 10-Burhan Yılmaz.




HABER ve FOTO: Muhammet YAVRUOĞLU

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder