22 Aralık 2010 Çarşamba

TGİAD Başkanı Cafer Kurt: “Bu Projeler Trabzon’a Çağ Atlatacak”


Trabzon Genç İşadamları Derneği (TGİAD) Yönetim Kurulu üyeleri Başkan Cafer Kurt başkanlığında Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) ile buluşarak, Sivil Toplum Kuruluşları diyalog toplantılarına devam ediyor.


TGİAD-MÜSİAD zirvesinde Demiryolu Projesi’nden, büyükşehire, otel projesinden, kentin sorunlarına kadar birçok konu görüşüldü.


Çok Önemli Projeler


TGİAD –MÜSİAD buluşmasında konuşan TGİAD Başkanı Cafer Kurt, şunları söyledi: “Trabzon’daki tüm sivil toplum kuruluşlarının ortak bir diyalog ile birlikte ortak projeler ve uygulamalarda bir araya gelip kentin sorunları ve çözüm önerilerini dile getirmesi çok önemli.


Bu süreçte TGİAD olarak Trabzon’un potansiyelini ve değerlerini ön plana çıkartacak ortamlar oluşturmaya çalışmakta, işadamlarımız başta olmak üzere ilimiz iş dünyasını bilgilendirme, sorunlarının çözümü için çaba gösterme ve birbiriyle kaynaştırma gibi işlevleri görevimiz arasında görmekteyiz” dedi.


Kurt açıklamasında, “demiryolu ve büyükşehir projeleri nasıl Trabzon’a çağ atlatacak projeler ise Trabzon gibi marka bir kentte, bu kentin neferleri olan bizim gibi yerli girişimcilerin Trabzon’a 5 yıldızlı otel yapma iradesi ortaya koyması da Trabzon’a vizyon katacak bir projedir”


Yürekten Kutluyorum


MÜSİAD Başkanı Ahmet Sarı ise: “Uzun zamandır TGİAD’ın otel projesini takip ediyoruz. Müthiş bir proje ve çalışmayla burada olmanız ve Trabzon’da uzun zamandır yapılamayan bir girişimde bulunarak, Trabzon’a bir 5 yıldızlı otel yapma irade ve çalışmanızı Trabzon için bir silkelenme, zincirlerini kırma olarak görüyoruz.


MÜSİAD olarak Trabzon’a değer katma adına verdiğiniz bu mücadele için sizi yürekten kutluyor ve MÜSİAD olarak elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız” diye konuştu.

www.takagazete.com - 22.12.2010

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder