31 Aralık 2010 Cuma

TRABZON KCM 2010 YILINDA GÖZ AÇTIRMADI


Trabzon Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nce Savcılık izni ile değişik tarihlerde; Norkotik, Organize ve Mali yönlerden operasyonlar yapılarak, yakalanan şüpheliler hakkında yasal işlem yapılmış ve kaçak emtianın icmali çıkartılmıştır.


TRABZON VALİLİĞİ(Emniyet Müdürlüğü-Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü) tarafından Trabzon'da; uyuşturucu madde bulundurmak, 6136 sayılı kanuna ve 5607 sayılı kanuna muhalefetten Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığından alınan Arama Kararına istinaden; 


NARKOTİK OLAYLARI: Çeşitli tarihlerde yapılan uygulamalar sırasında; değişik miktarlarda Toz Esrar, Kubar Esrar ve Kubar Esrar maddesi ele geçirilmiş ve yapılan uygulamalarda, toplam 3 şüpheli şahıs hakkında gerekli yasal işlem yapılmış olup, ele geçirilen suç unsurlarının icmali yapılmıştır.




ORGANİZE OLAYLARI: Çeşitli tarihlerde yapılan uygulamalar sırasında; değişik sayıda ruhsatsız tabanca, şarjör ve MKE imali 7,65 mm çapında fişek ele geçirilmiştir. Yapılan uygulamalarda toplam 4 şüpheli şahıs yakalanmış, yakalanan şahıslardan 1’i çıkarıldığı mahkemece tutuklanmış olup; ele geçirilen suç unsurlarının icmali yapılmıştır.




 MALİ OLAYLAR: Çeşitli tarihlerde yapılan uygulamalar sırasında ve yapılan kontrollerde; değişik araçlarda yapılan aramalarda; değişik miktarlarda gümrük kaçağı sigara yakalanmıştır. Yapılan uygulamalarda, toplam 9 şüpheli şahıs hakkında yasal işlem yapılmış olup; ele geçirilen suç unsurlarının icmali çıkartılmıştır.




TRABZON HABER AJANSI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder