11 Aralık 2010 Cumartesi

HACI ALİ YAVRUOĞLU, 40. GÜNDE DUALARLA ANILDI



Doğanköy Beldesinden sevilen ve sayılan değerlerimizden Hacı Ali Yavruoğlu, Vefatının 40. Gününde Ruhuna İthafen Kur’an ve Mevlid Okunarak, Dualarla Anıldı.





Akçaabat Doğanköy Beldesi Halkından herkes tarafından sevilen ve sayılan Hacı Ali Yavruoğlu(72), 29.10.2010 Cuma günü Hakk’ın rahmetine kavuşmasının üzerinden 40 Günlük sürenin geçmesi nedeniyle kırkıncı gün Kur’an-ı ve Mevlid-i Şerifi bugün (10.12.2010 Cuma Günü) Cuma namazından önce Doğanköy Beldesi hocalarından Mehmet Demir, Mustafa Şengül, Demirkapı Köyünden Halim Bulut ve Trabzon ve havalisi halkı tarafından çok sevilen ve sayılan Akçaabat Dörtyol Belediye Başkanı Cevat Birinci hocalarımız tarafından okundu.


Kur’an ziyafetine halktan çok sayıda kişinin yanında Dörtyol Belediye Başkanı Cevat Birinci, Doğanköy Belediye Başkanı Kazım Atmaca ve Muhtar Bitti Yazıcı da katıldı. Kur’an ziyafetine kalabalık bir hanım gurubunun da katılması dikkat çekti.



Cemaate çikolata-lokum karışımı şeker, meyve suyu ve gül suyunun ikram edildiği Kur’an ziyafetinde cemaat coştu. Okunan Kur’an-ı Kerimler, ,ilahi ve Mevlid-i Şeriflerin ardından duayı Dörtyol Başkanı Cevat Birinci hoca yaptı.




TRABZON HABER AJANSI

HABER-FOTO: Muhammet YAVRUOĞLU

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder