27 Aralık 2010 Pazartesi

SP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ATİK AĞDAĞ : “ŞUURLANDIK, ÇELİKLENDİK, İKTİDARA GELİYORUZ”


SP Genel Başkan yardımcısı Atik Ağdağ: “Çelik gibi bir teşkilat ve camiamız var. 6 ay sonra seçimler var. Bu seçimlerde SP; iktidara gelecektir.

Önümüzdeki 6 aylık seçim süreci içerisinde SP’nin adım adım iktidara gelişini herkese gösterecektir. Ve Muhterem Erbakan Hocamızın yeniden Başbakanlığa oturmasıyla bolluk, bereket ve refah dönemi yeniden gelecek, ülkenin her kesiminin yüzü tekraren gülecek, inşallah” dedi.


Saadet Partisi Trabzon İl başkanlığının 5. Olağan Kongresi İçin Trabzon’da bulunan SP Genel Başkan Yardımcısı Atik Ağdağ, bir basın açıklaması yaptı. Başkan Atik Akdağ yaptığı açıklama;

“17.10.2010 tarihinde Olağanüstü Büyük Kongremizi gerçekleştirdik. Hiç bir siyasi parti ve hiç bir dava, Elhamdülillah, Hamd ediyoruz, dava mensuplarına nasip olmayacak güzellikte, büyüklükte, coşkuda ve rahatlıkta bir kongre gerçekleştirdik. Bu kongremizin ana sloganı: “ŞUURLANDIK, ÇELİKLENDİK, İKTİDARA GELİYORUZ” ifadesiydi.

Bunu niye kullanmıştık. Aslında bu bizim için ve bu camia için çok anlamlı… Milletimiz için şöyle bir anlamı vardır. Şuur kelimesi, şuurlanma ifadesi, hiç bir hesap gözetmeksizin bütün insanlığın saadeti için takatinin sonuna kadar çalışmayı ifade eder. 40 yıldır biz bu şuurla çalışırız. Son 10 yıl bu bizim camiamızın bu manada bu şuuru zirvede taşıdığı dönemdir.

Çelikleşme ise teşkilatımızın canlılığı, diriliği ve her türlü sıkıntıya rağmen varlılığını devam ettirmek kararlığının bir göstergesidir. Son 6 aylık süreçte bu çelikleşmenin en önemli, en bariz durumudur.

Üçüncü unsurumuz; şuurlandık. Bu şuurumuz vardı. Hareketimizin en önemli temeli, unsuru bu şuurlanmadır. Şuurlanma zaten var idi. Son 10 yılda bunu gösterdik, çelikleştik. Çelik gibi bir teşkilat ve camiamız var.

Bunun son aşaması olarak, 6 ay sonra seçimler var. Bu seçimlerde SP; iktidara gelecektir, inşallah. Bunun görüntüsünü, cümlesini biz kongremizde söyledik. Görüntüsünü bugün Trabzon’da da görüyoruz.

Ve inşallah kademe kademe bu 6 aylık seçim süreci içerisinde SP’nin adım adım iktidara gelişini herkese gösterecektir. Ve Muhterem Erbakan Hocamızın yeniden Başbakanlığa oturmasıyla bolluk, bereket ve refah dönemi yeniden gelecek, ülkenin her kesiminin yüzü tekraren gülecek, inşallah. Halkımız gibi partimize gösterdikleri ilgiden dolayı Saygıdeğer Basınımıza teşekkür ediyorum” dedi.


HABER-FOTO: TRABZON HABER AJANJI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder