1 Aralık 2010 Çarşamba

OP. DR. SEDAT DALBAYRAK AÇIKLADI: “BAŞHEKİM YARDIMCISI DR. BAKKALOĞLU’NUN DURUMU İYİ…”


Ani Olarak Beyin Kanaması Geçiren Ahi Evren Göğüs, Kalp-Damar Cerrahi Hastanesi başhekim Yardımcısı Dr. Metin BAKKALOĞLU

Trabzon Ahi Evren Göğüs Kalp Damar Cerrahi Hastanesi başhekim yardımcısı Dr. Metin Bakkaloğlu’nu ziyaret ederek, sağlık durumu hakkında bilgi aldığımız Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyin Cerrahi Servisi Klinik Şefi Sedat Dalbayrak, “Hastanın durumu iyiye gidiyor” dedi.


Ani Olarak Beyin Kanaması Geçiren Ahi Evren Göğüs, Kalp-Damar Cerrahi Hastanesi başhekim Yardımcısı Dr. Metin BAKKALOĞLU


Trabzon Ahi Evren Göğüs Kalp Damar Cerrahi Hastanesi başhekim yardımcısı Dr. Metin Bakkaloğlu, dün akşam saatlerinde beyin kanaması geçirmesi nedeniyle acilen Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyin Cerrahi Servisince, “Subakut Subdural Hematom” tanısıyla bu sabah Beyin Cerrahi Klinik Şefi Uzm. Op. Dr. Sedat DALBAYRAK ve Beyin Cerrahı Opr. Dr. Murat AYTEN ve ekibi tarafından bugün Saat 08.00’de ameliyata alındı.

Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyin Cerrahi Klinik Şefi Op. Uzm. Dr. Sedat DALBAYRAK; FOTO: Muhammet YAVRUOĞLU


Trabzon Ahi Evren Göğüs Kalp Damar Cerrahi Hastanesi başhekim yardımcısı Dr. Metin Bakkaloğlu’nu ziyaret ederek, sağlık durumu hakkında bilgi aldığımız Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyin Cerrahi Servisi Klinik Şefi Dalbayrak, “Hastanın durumu iyiye gidiyor” dedi.



Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyin Cerrahi Klinik Şefi Op. Uzm. Dr. Sedat DALBAYRAK;
FOTO: Muhammet YAVRUOĞLU

Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyin Cerrahi Servisi Kilinik Şefi Uzm. Opr. Dr. Sedat DALBAYRAK’dan aldığımız bilgiye göre:

“Sayın Dr. Bakkaloğlu’nun kafasında beyin zarı ile beyin arasında birleşen kanlı su; günler, haftalar içinde yavaş yavaş gelişen bir kanama türü olup, sebebi daha önce geçirilmiş ve hatta hatırlanmayan küçük travmalar, küçük darbeler sonucu veya kan sulandırıcı kullanan yüksek tansiyonlu hastalar, kanama bozukluğu olanlarda görülebilir. Kronik Subakut Subdural Hematom nedeniyle ameliyat edilen hastanın başarılı geçen ameliyatı sonucu durumu iyiye gitmektedir” dedi.

Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyin Cerrahi Servisi 121 Nolu odada ziyaret ettiğimiz Dr. Bakkaoğlu’nun durumunu iyi gördük. Yatar halde fotoğrafını çekmemize izin verdiler. Ancak, yayınlanmamasını özellikle rica ettiler.

Sayın Dr. Metin Bakkaloğlu’na geçmiş olsun dileklerimizi iletir, Allah’tan acil şifalar dileriz.


Ani Olarak Beyin Kanaması Geçiren Ahi Evren Göğüs, Kalp-Damar Cerrahi Hastanesi
başhekim Yardımcısı Dr. Metin BAKKALOĞLU, Sağlık Bakanımız Prof. Dr. Recep AKDAĞ ile birlikte görülüyor.


HABER: TRABZON HABER AJANSI

NOT: SUBDURAL HEMATOM: Bir tür beyin kanamasıdır.
Beyni kap¬layan üç zardan biri olan dura mater’in altında kanamanın olmasıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder