20 Aralık 2010 Pazartesi

VEKİL CUMUR AÇIKLADI: "DEMİRYOLU ANLAŞMASI İMZALANDI"


AK Parti Trabzon Milletvekili Cumur, açıkladı: "GÜL İMZALADI…"



Zigana TV’de yayınlanan Söz programına katılan AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, Edirne-Kars-Erzincan-Trabzon-Batum demiryolu projesiyle ilgili Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Çin ziyaretinde anlaşma imzalandığını ve çalışmaların başladığını açıkladı.


KREDİ ARANIYOR

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da bu projeyi bizzat takip ettiğini söyleyen Cumur,

"Edirne-Kars hızlı tren ve yük tren yolu projesinin ikinci ayağı Erzincan-Trabzon-Batum demiryolu hattıdır. Çin kredi sorununu çözer çözmez bu önemli proje hayata geçecektir. Çin’in yaptığı fizibilite 6 milyar dolar" dedi.


BAŞBAKANIMIZ OLMASA AKYAZI HAYAL OLURDU


Trabzon’a yapılan yatırımların diğer illeri kıskandırdığını da ifade eden Cumur;

 “Trabzonspor kongresindeydim. Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’in orada söylediği bir söz var. 'Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olmasaydı Akyazı hayal olurdu'. Çok doğru bir söylem bu..

Şuna emin olun Başbakan Sayın Genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan değil de başka biri olsaydı Trabzon’a bu kadar yatırım yapılamazdı.

Trabzon’a yapılan her yatırıma Başbakanımız olur verdi. Birilerine basit geliyor olabilir ama 100 trilyonluk dönüşüm projeleri, Çömlekçi, meydan düzenleme. Bunlar basit işler değil ve hepsinden Sayın Başbakanımız Tayyip Erdoğan’ın onayı var” dedi.


(www.karadenizgazete.com.tr  20 Aralık 2010 Pazartesi) 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder